Остарин – най-популярният sarms за покачване на мускулна маса

1
320
Добави коментар
vivi805
vivi805

Остарин принадлежи към Селективните модулатори на андрогенните процеси, или т.нар. SARMS. Остарин има анаболен ефект върху мускулните тъкани, без да въздейства на останалите органи.

Действието на Остарин върху тялото

Остаринът, с помощта на специални протеинови съединения, се свързва със специфичен тип андрогенен рецептор. Ефектът не се проявява по цялото тяло, а само върху мускулно-скелетната тъкан.

Първо, той влиза в кръвоносните съдове, след това влиза в цитоплазмата на клетките и действа върху рецептора. Възбуденият рецептор ще промени местоположението си: той се приближава към ядрото. Ядрото сигнализира за началото на производството на протеини.

Ефекти ор приема на Остарин:

Изгаряне на мазнини; Увеличете издръжливостта; Положителен ефект върху увредените стави; Повишена мускулна маса.

Как да употребявате Остарин:

Продължителността на курса зависи от вашите цели, оптималният курс е 5 седмици. За хора с тегло под 85 килограма, 25 грама на ден са достатъчни. Ако теглото ви надвишава тази марка, тогава всеки ден 35 гр.

Остарин е подходящ за спортисти, които участват в силовите спортове. Той се използва активно в бодибилдинг и пауърлифтинг. Не забравяйте, че с увеличаване на дозите на лекарството може да се намали количеството на тестостерон в кръвта.

Предимства на МК-2866

Фармацевтичните организации отдавна търсят замяна на стероиди, което в много случаи е имало отрицателно въздействие върху човешкото здраве. Развитието на Остарин решава този проблем.

Дори при продължително приемане на енобосарм не е необходимо да се приемат лекарства. Друго предимство е, че по време на употребата на остарин в организма не се задържа вода. Остаринът също не води до пристрастяване и не унищожава чернодробните клетки.

Мнения на специалисти в областта на допинговите продукти:

Прегледите на лекарите за това лекарство са сходни: всички те говорят за високи резултати и ниска вредност на веществото.

Николай Дурманов – професор, ръководител на Руската антидопингова агенция:

„Остаринът много прилича на тестостерон, но има огромно предимство – няма странични ефекти.“

Ивайло Йорданов – спортен лекар:

„Ostarin успешно изпълнява основната си задача – да увеличи мускулната маса на един спортист.“

Бережной Денис – опитен културист:

„Подобряване на скоростта и силата качества на един спортист, както и увеличаване на експлозивна издръжливост – всичко това е резултат от вземането на MK-2866.“