Кардарин номер 1 sarms за издръжливост и изгаряне на мазнини

1
211
Добави коментар
vivi805
vivi805

06/11/2019

от Екип GOLD SARMS

Cardarine (химичното наименование на веществото е GW1516 или GW501516) се използва от много спортисти за увеличаване на издръжливостта, изгаряне на излишната мазнина, подобряване на облекчението на тялото, без катаболизъм (разграждане на мускулите), както и при PCT след курсове на стероиди. Но основното му предимство е изгарянето на мазнините.

История на GW-1516

Първоначално, кардаринът е създаден за хора, страдащи от сърдечно-съдови и метаболитни заболявания. Първата версия на лекарството е създадена в началото на 90-те години от GlaxoSmithKline и Pharmaceuticals. Тестовете върху лабораторни плъхове са били успешни, повишена издръжливост и подобрен метаболизъм. Скоро учените се обърнаха към експерименти върху макаците. Оказа се, че лекарството, в допълнение към ускоряване на обменните процеси, изгаря „лошия холестерол“.

Кардарин придоби огромна популярност в културизма. Високата издръжливост, която дава, позволява на спортистите значително да увеличат продължителността на тренировките. Енергията няма да остави човек, който получава кардарин, за няколко часа сила или кардио натоварвания. GW1516 най-добре се проявява в тичане и спорт. Намаляването на сърдечната честота е един от ефектите на това допинг и определено плюс за спортистите, участващи в тези спортове.

Кардарин:

Нормализиране на холестерола в кръвта;

Намаляване на вероятността от сърдечно-съдови заболявания;

Предотвратяване на диабета

Придава изчистен релеф

Изгаря излишните мазнини