Райна не бърза да става майка :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
153
Добави коментар

Поп-фолк певицата Райна развенча спекулациите, че е в очакване на първата си рожба. Това изпълнителката на „Бразилка“ направи, след като редица медии побързаха да я поздравят за скорошното включване от щъркела.

Певицата обаче не само, че не е бременна, но няма и намерение скоро да става майка, разкри самата тя.

„Не съм бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите“, написа Райна в социалните мрежи.

Тя от години пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, като говори за връзките си изключително рядко, като не залива и социалните си мрежи със снимки с любимия. В момента тя е щастлива с приятеля си – ММА боеца Валери Тюлеков, който е с 10 години по-млад от нея. Те са заедно на Малдивите.

Междувременно феновете на звездата побързаха да я подкрепят в битката с невярната информация относно бременността й. „Много лошо нещо е това хорската злоба и любопитство!“ и „Всеки човек е свободен да решава сам дали и кога ще предприеме тази стъпка. Ненужно е любопитството на някои хора към толкова личен въпрос“ са само част от коментарите им по повода.