Хороскоп за днес – 10 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
102
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 10 юли 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят има своята светла и тъмна половина. До обед направете някои компромиси, опитайте да стопите ледовете в отношенията у дома и на работното място. Не отлагайте за следобед и за вечерта важните разговори. Срещите ви ще протичат напрегнато, в дисхармония и завоалирани действия. Ще е трудно да се постигне компромис и разбирателство. Ще се намесват странични хора и фактори, ще ви бавят с докумнети и разрешителни. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция и в здравословен план.

Телец 21 Апр – 21 Май

Станете рано и свършете важното по най-бързия начин. Не протакайте преговори. Следобед Луната навлиза в знака на опозиицята ви Скорпиона. Ще се появи неочакван дразнител. Ще има спънки и по най-дребните задачи ще влезете в конфликти и разправии. Родените в първата декада ще попаднат в нестандартни и изненадващи ситуации, в които няма да знаят как да постъпят. Нечия агресия е на път да се излее върху вас. Не дразнете околните с лични забележки и критика. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Чудесна сутрин за родените в първата декада. Финализирате сделка. Някой купува домашен любимец или селскостопански инвентар и животни. Пътувайте, планирайте срещи с производители и финализирайте преговори. Започнатото следобед да се довърши до утре на обед. Дайте отговор на запитвания и молби по най-бързия начин. Не започвайте нови инициативи. В момента лесно се заблуждавате или ви заблуждават за възможностите и шансовете ви. Очертава се вмешателство от страна на конкуренцията.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят е зареден с агресия. Родените в третата декада да избягват остри конфликти и участие в екстремни спортове. Намалете натоварването, не се изказвайте неподготвени, не предприемайте нищо важно и значимо. Вероятни са разкрития, които меже да засегнат колега или съсед и да объркат личните ви планове. Не насрочвайте важни дела и преговори. До утре на обед следете знаците на съдбата и ако видите някакво повторение на ситуация, при която сте загубили в миналото веднага се откажете. Контролирайте чувствата.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

До обед имате повече свобода и възможности за действие в избраната посока. Пътувайте, уредете срещи и започнете само такава работа, която бързо ще приключите. В ранния следолбед тъмни сили и фактори се намесват в живота ви. Не планирайте публични изяви и не се изказвайте неподготвени. Може да получите неприятни вести. Приемайте всичко без емоции. В момент на афект може да вземете грешно решение. Да не се действа по прехвърляне на имоти и наследства. Може да сбъркате в преценката, липсват ви факти.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

До обед направете всичко възможно да стопите дистанциите с нужните ви хора. Действайте активно, търсете начин да спечелите нечие доверие. За следобед не организирайте важни делови и творчески срещи. Ще се намесват странични фактори, които ще провалят и най-добре замислените инициативи. До утре на обед енергетиката е негативна. Не правете аборти, не бързайте да излизате от отношения, които в момента ви защитават. Не си сменяйте работата. Търсете скрити мотиви зад предложенията.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До обед успехите ще ви следват. Уплътнете си времето, не отлагайте нито една среща и разговор за следобед, когато късметът ви ще си вземе отпуск. Този ден поставя на изпитание връзките ви. Добре е да се обадите първи, да засвидетелствате чувства на взаимност и добронамереност и да поемете важен и за двете страни ангажимент. От обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно и ще ви се сервират без подготовка. Излизате от една група или екип. Последни научавате и за проблемите на децата.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

До обед пътувайте, уредете си срещи на място. Следобед Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран. Нещо внезапно ще се случи, ще промени плановете и ще ви извади от зоната на комфорт. Денят е неблагоприятен за гинекологични интервенции и аборти. Ще се раждат и деца с нестандартна ориентация. Тази вечер може да бъдете изкушени и в любовта. Не се връщайте към стара връзка, но и нова да не се започва. Контролирайте емоциите, не споделяйте излишно и се приберете навреме у дома.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят ще ви освободи от едно задължение, но ще ви натовари с друго. Не бързайте да са радвате или да страдате излишно. Ден на признания, на болезнени разкрития и неочаквани срещи. Обмислете всичко преди да вземете важни решения. Не позволявайте намеси, дори и добронамерени. Никой не знае по-добре от вас какво ви е нужно в момента, а и за в бъдеще. От обед до утре на обед не поемайте странични ангажименти. Ще се говори едно, а ще се прави друго. Навлизаме в период с негативна енергетика.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

До обед се опитайте да привлечете тези, които в миналото сте дистанцирали с негативно отношение и забележки. Направете първи крачката към другия, независимо как стоят нещата и кой е виновен. В момента пречупвате всичко през призмата на делничноста, но ако погледнете нещата в перспектива няма да се откажете от старите си връзки. Да не се започват нови инициативи и дейности, особено с хора, от които и преди сте се опарили. От обед до утре на обед тъмни сили се опитват да ни контролират и въздействат.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

До обед късметът ще работи за родените в третата декада. Ще ви търсят с предложения, ще се обаждат хора, с които отдавна не сте се виждали или сте прекратили връзката. Ще се подновят отношения и в следващите месеци може да се започне съвместна дейност. Не се сърдете на никого и за нищо. Не се вкопчвайте в настоящето, ако може да дадете бъдеще на миналото си. Помислете какви жертви си струва да правите и на кого можете да се доверите. Следобед навлизате в рисков период до петък вечер.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Възможно е сънищата от тази вечер да ви подскажат с какво да се занимавате и какво е важно за живота ви в бъдеще. Задействат се фините енергии на подсъзнанието. Ще усетите към кого и какво трябва да насочите усилията си. Потърсете близки и роднини, уредете си среща, преговаряйте за проблемите, които не търпят отлагане. Не бързайте да тръгвате в нова посока, ако не сте изчерпали възможностите в старата си среда. На прага сте на разтърсваща любовна връзка. Днес старото и новото в живота ви си дават среща.