Спечелете Huawei Matebook 13, Watch GT, телефони, парични награди

1
429
Добави коментар

„Конкурсът“ включва следните категории (“Категориите”): a) Faces – експериментиране с идетичността и силата на портретирането; b) #Emotion tag – изразяване на моментални емоции чрез силата на фотографията; с) Hello, Life! – споделяне на емоции или вдъхновение от всекидневни преживявания; d) Going the distance – откриване на нови места и преживявания, използвайки новите функции на телефонната камера като например теле-обектив, супер широкоъгълна камера или макро фотография; e) Storyboard – разказване на история в 9 (девет) кадъра, решетка от снимки, развиващи и разказващи значима или интересна история; f) Life Now – заснемане на истории под 30 секунди; Участията в категорията „Life Now“ могат да бъдат подадени само в МР4 формат с дължина до 30 секунди. Всички разпоредби в настоящите Общи условия, рефериращи към „снимка“, се отнасят съответно и до „видео“.

„Участниците“ могат да бъдат професионални фотографи или любители фотографи.

В „Конкурса“ могат да участват само снимки, направени с Huawei устройства. „Участникът“ трябва да отбележи модела на своето устройство.

В „Конкурса“ не могат да участват снимки с големина над 25 MB и видеоклипове над 150 MB.

В „Конкурса“ не се допускат до участие снимки, които вече са били публикувани с търговска цел – в списания, вестници, блогове, уебсайтове, реклами и т.н. или са печелили награди в предишни конкурси. Горното не се отнася за снимки, които са били използваниза лични цели и/или са били публикувани в личните блогове, уебсайтове или профилите в социалните мрежи на „Участника“.

Снимките, участващи в „Конкурса“ могат допълнително да бъдат обработвани с филтри/цветни корекции. Не се допуска добавянето / премахването на предмети, както и промяна на първоначалната композиция на снимката.