Подходящи парфюми за различните поводи 2 част

2
210
Добави коментар
rendezvous
rendezvous

Идеята за носене на един и същ парфюм в продължение на години, независимо от повода, е вече остаряла. Живеем динамичен живот, занимаваме се с различни дейности – от йога рано сутрин до вечерни партита на плажа при залез слънце. Различните ситуации изискват различни аромати…

Аромати по време на работа и в ежедневието

Класически флорални мотиви за жените и мъжествени дървесни аромати за мъжете – това са най-подходящите парфюми за офиса и ежедневието. Instinct от David Beckham е модерен и мъжествен дървесен аромат. За нея е подходящ Flower от Kenzo – с меки флорални нотки на виолетов цвят и роза в комбинация с бял мускус – той е елегантен и модерен, без да е прекалено суетен.

Вечерни аромати

Екзотичния Orientals 1 Million от Paco Rabanne е чудесен аромат за мъже, с ухание на канела. Базовите нотки тук са на кехлибар. Дами, с YSL Opium ще направите впечатление, без да сте казали и дума. Хипнотичният чар на парфюма го е направил икона сред ориенталските ухания. Тук се усеща аромат на слива, ванилия и други опияняващи аромати.

Секси през нощта

Calvin Klein Obsession ще ви накара да се почувствате секси. Тайната съставка е мускус…нотката, която претендира да привлича противоположния пол. Усеща се и ухание на кехлибар, пачули, сандалово дърво и мускус – всичко, което ще ви накара да се чувствате по-уверени. А самоувереността е най-добрият афродизиак. А вие, дами, привлечете го с аромат и малко…палавост. Пътят към сърцето на мъжа преминава през носа му, затова той няма да може да устои на Viva La Juicy – парфюм с нотки на шоколад, ванилия и горски плодове.

Спортни аромати

Зелените, свежите и цитрусовите ухания са най-подходящи за открити и закрити спортни дейности. Препоръчваме ви Fleur Du Male  – за мъже. Това е свеж аромат с нотки на бергамот и портокал, създаден от Francis Kurkdjian.

Дами, има ли нещо по-хубаво от хладен душ след тренировка?! Парфюмът, който е еквивалент на това ухание е Clean Skin – с нотки на медна роса, свеж въздух и аромат на лавандула. Това е аромат ще ви успокои и зареди с нови сили за поредното предизвикателство.