Савов прави любовен референдум във Велико Търново

5
321
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Слушай
Музикант прави любовен референдум във Велико Търново

60975

Your browser does not support the audio element.

Музикант прави любовен референдум във Велико Търново

Музикант прави любовен референдум във Велико Търново

Великотърновският музикант Петко Савов даде старт на допитване по повод Деня на влюбените, което нарече „Любовен референдум“. Савов и негови приятели са сформирали своеобразен инициативен комитет, който си е поставил за цел да запали по идеята възможно най-много хора.

Целта на допитването е да установи доколко активен е нежният пол в романтичните отношения и склонни ли са жените да правят първата крачка. От известно време този въпрос занимава твореца Савов. Това е и темата на последния му сингъл „Признание“. Видеото към песента, което е дело на Мастър Медия, разказва една приказна любовна история, в която на момичето ще се наложи да признае…

По повод своята инициатива, Савов споделя, че силно се интересува от взаимоотношенията между хората. Според него много красиви любови са останали неосъществени заради пасивността на нежния пол.

Анкетни листи в Любовния референдум има както за жени, така и за мъже. Освен отговори на въпроса склонни ли са дамите да правят първата крачка, в анкетата хората ще могат да напишат и своите препоръки към представителите на другия пол.  

В дните от днес до 13 февруари всички желаещи ще могат да се включат в референдума. Анкетьорски пункт ще има в определени дни в центъра на В. Търново. Въпросниците, които са анонимни, ще се разпространяват и по интернет – във Фейсбук профила на Савов и приятели, както и на интернет страницата на твореца savov-music.com. Резултатите ще бъдат обработени и представени в самия ден на влюбените – 14 февруари.

„По принцип се отнасям много положително към провеждането на референдуми и се чувствам удовлетворен от възможността гражданите да изразяват мнението си по различни въпроси. Нарекох това проучване „референдум“, защото наистина искам да чуя какво е мнението на моите съграждани, а и на хора от цялата страна“, коментира Савов.

Чуйте интервю с него в звуковия файл.