Работни календари 2020

2
196
Добави коментар
maznio007
maznio007

Работни календари 2020

Предстои новата календарна кампания за 2020 година. Един от най-търсените продукти са работни календари 2020. Това е сравнително евтин и търсен от клиентите продукт. Лесно се брандира и е подходящ да бъде предложен както в големи, така и в малки и единични тиражи. В България има няколко големи производителя, които предлагат работни календари 2020 на цени на едро. Предлагам ви пълен списък по-надолу. С какво трябва да се съобразите при търсене на работни календари 2020 вижте в този материал – Какво трябва да знаете за работните календари. Различни, вече реализирани проекти от минали години на календари можете да разгледате тук календари в Принтидея.

Impress е динамична и иновативна компания с над 18 годишна история. Основното ни предимство е опита и умението да извършваме целия комплекс услуги, от креативната идея до готовия продукт, върху различни материали и с различни печатни технологии. Фирмата разполага с машини и оборудване за дигитален и офсетов печат, широкоформатен и плосък печат, и всички съпътстващи довършителни операции.
Уеб сайт: www.impressbg.com

Дедракс АД предлага пълния затворен цикъл от услуги за производството на Вашите печатни материали. Основна цел на екипа е да се грижи за спазването на сроковете, високото качество и удовлетворяването на Вашите изисквания.Уеб сайт: www.dedrax.com

Онлайн платформа за поръчки на всякакъв вид печатна реклама. На сайта можете да намерите над 7000 от най-често поръчвани варианти на продукти, разделени на 6 основни категории според тяхното приложение. Специални условия за рекламни агенции.

Експонация СТР, Пълноцветен печат MAN ROLAND 500, Книговезки услуги- сгъване, ламиниране, шанцоване, ВШМ, концево шиене, термолепене. Изработката на книги- мека и твърда подвързия. Печат на каталози, брошури, дипляни, бележници, календари, рекламни торби и др.

Офсетов, дигитален, топъл и сито печат, щанцоване. Твърда подвързия и спирали. Производство на биговачки.

Дигитален печат, голямоформатен печат, арт печат върху канаваца и фотохартия, печат на термотрансферни етикети, запис и печат на CD/DVD, графичен дизайн, издаване и производство на календари, медии за голямоформатен печат, магнитни продукти.

ИВЕЛстилМ – офсетов, дигитален, преге и топъл печат, щанцоване, изработка на твърди корици, каширане и други услуги, изработка на опаковки, печат върху CD. Календари и бележници на склад. Внос на рекламни сувенири и банери. Еко рекламни сувенири.

Производител на календари, печат на рекламни листовки, брошури, визитки, бланки, пликове.

HQDP® висококачествен лазерен листов печат, офсетов и ролен печат на изделия от хартия и пвц, графичен и промишлен дизайн на етикети и опаковки, производство на календари на едро, лазерно рязане и гравиране, внос на материали за лазерен печат.

Внос на сувенири, печатница със собствено оборудване. Пълно рекламно обслужване.

Собствено производство на стенни луксозни многолистови календари, многообразие от работни и настолни календари – БГ КАЛЕНДАР. Качествена печатна реклама и дизайн. Изработка на рекламни карти съвместно с ДАТАМАП-Европа ЕООД.

Висококачествен офсетов печат. Цифров печат с Konica Bizhub 6500. Офис в гр. София. Доставка на място.

Полиграфически и книговезки услуги. Изработка на листовки, дипляни, книги – с мека и твърда подвързия, брошури, каталози, папки и др. Издател и производител на календари.

Твърда подвързия, предпечат, книговезки услуги, довършителни процеси в полиграфията. Поставяне на спирали, лайсни, капси, ъгълчета, ринг механизми. Щанцоване, биговане, перфорация, ламиниране, голд печат. Календари, прозорчета за календари, торбички, папки.

Печатница, предлагаща широк спектър от услуги и възможности.

Вносител на рекламни химикалки, сувенири, печатни материали, рекламни usb памети, силиконови и all inclusive гривни, запалки UniLite, конферентни чанти. Един от най-големите производители на тела за фирмени работни календари.

Блокчета за рисуване, скицници, етикети, тефтери, календари, плакати, дипляни.

Производство на всички видове работни календари и бележници, папки за менюта от еко кожа. Печатна реклама, графичен дизайн и печат.

Производство на календари и бележници. Сувенирна реклама.