Хубав тен. Шоколадов тен. Оро-тен!

3
538
Добави коментар
ByeVas
ByeVas

Вижте безотказната рецепта за хубав здравословен тен и сияйна кожа!

*

Представете си, че се намирате на екзотичен остров.

Да кажем някой от Карибските острови.

Плаж и палми на карибски остров

Водата е синя, пясъкът е златист, а палмите се накланят над водата, все едно искат да прошепнат нещо тайно на разноцветните риби. Слънцето залязва някъде зад зеленината на хълмовете. Вие си седите в малко крайбрежно барче, облечена в ефирна рокля, и пийвате Дайкири, докато над главата ви скърца раздрънкан вентилатор. Представете си го като сцена от филм от 50-те.

В този момент в бара влиза висок и красив мистериозен непознат със златист тен. Косата му е влажна от солената вода, а погледът му отразява морския залез. Всички се обръщат към него, сякаш влизането му е онова събитие, което всички са чакали в тропическата вечер.

Прилича на карибски пират.

И така започва историята.

А сега си представете същата сцена, все така екзотична, само че карибският пират е бял като сирене.

Не върви, нали?

Просто защото тенът прави всичко по-хубаво.

По въпроса има и научни изследвания. Да, става дума за група учени, които са се занимавали да изследват влиянието на тъмния тен върху привлекателността. Резултатът – оказало се, че един и същи човек се възприема като по-секси, когато е с тен, отколкото когато е без.

Къде обаче остава здравето?

Ползите от излагането на слънце са безспорни – хубав тен, витамин D и добро настроение.

Рисковете от прекомерно излагане на слънце обаче също са безспорни – изгаряния, преждевременно остаряване на кожата, повишен риск от развитие на меланома.

Всъщност излагането на слънце е основен фактор за повечето промени в кожата, които смятаме за нормална част от остаряването. С времето ултравиолетовата слънчева светлина уврежда еластина, в резултат на което кожата започва да увисва и да губи способността си да се връща в изходна позиция след разтягане. Друг ефект е, че кожата става по-лесно ранима, т.е., рани и синини заздравяват по-бавно.

Ефектът от прекомерното излагане на слънце върху кожата може да не е много видим, докато човек е млад, но на по-късен етап в живота става очевиден.

Затова е важно да намерим баланс между златистия тен и здравето.

Жена лежи на пясъка
Още нещо важно – жените са по-застрашени

Пак учените са казали, че при жените има един интересен парадокс – те са по-осведомени от мъжете за рисковете от продължителното излагане на слънце и въпреки това се излагат доста повече, застрашавайки здравето си.

И сега?

Решението е да тенираме разумно и с мисъл за здравето си, за да направим лек, загадъчен и здравословен шоколадов загар без да изгорим и без да застрашим здравето си.

Предлагаме ви рецепта за здравословен тен, която се състои от 3 стъпки.
Първо – забравете за най-горещата част на деня

Ако ходите на плаж между 11 и 15 ч., ще ви е доста трудно да постигнете каквото и да било, освен да изгорите. Силното слънце може да изглежда като пряк път към хубавия тен, но всъщност е по-скоро пряк път към изгаряне, обелване на кожата и кожни проблеми. Да, ако нанасяте слънцезащитен продукт с висок фактор достатъчно често, няма да изгорите, но и няма да направите тен. Най-много да се поизпотите.

Затова, ако е възможно, планирайте си ходенето на плаж извън тези часове. Така няма да се чувствате като наденичка, която са забравили на барбекюто.

Второ – погрижете се за кожата си отвън

В зависимост от предпочитанията ви и от това каква е кожата ви (дали е много светла например) трябва да се снабдите с подходящ слънцезащитен продукт.

А ако искате да улесните тенирането, вземете си и бронзиращ такъв – BeBronze! е един прекрасен благоуханен вариант.

БиБронз – изцяло натурално масло за тен

Това е уникално бутиково масло за тен, направено само от естествени съставки. На стайна температура е твърдо, а на плажа се разтапя и се превръща в божествено олио, което подхранва кожата, прави я лъскава и мека и улеснява придобиването на равномерен шоколадов тен. Бонус – мирише страхотно!

Тъй като има нисък слънцезащитен фактор, е добре да се съчетава със слънцезащитен продукт. В този случай първо нанасяте BeBronze, изчаквате десетина минути, за да попие, и след това нанасяте слънцезащитния продукт.

Трето – погрижете се за кожата си отвътре

Какво ще кажете за таблетки за тен? Ако не сте чували за Оро-тен на Health Aid, това сигурно ви звучи доста интересно. Нека да ви разкажем повече.

Оро-тен на Health Aid – таблетки за тен

Подобно на всички останали органи, и кожата разчита на хранителни вещества, за да бъде здрава и да функционира правилно. Не е чудно, че взимаме витамини за кожа, когато тя е суха, напукана и атопична. Следователно не е чудно и да взимаме добавка, която да защити този толкова важен орган от силните слънчеви лъчи през лятото.

Защото Оро-тен прави и двете – помага за постигането на красив загар и същевременно защитава кожата от вредното влияние на слънцето. Всички знаем, че когато искаме да почернеем, прекарваме повече време на плажа. Именно тук идва необходимостта от допълнителна защита за кожата не само отвън, но и отвътре.

Каква е магията на Оро-тен?

Тя се крие в състава му.

Моркови

Бета-каротен: антиоксидант, който естествено се намира в морковите, тиквата, сладките картофи. Помага за неутрализирането на свободните радикали и съдържа червено-оранжев пигмент, който помага за придобиване на тен.

Морков на прах – още една съставка, която съдържа пигмент за постигане на сияен тен. Заедно с бета-каротена са невероятно добра комбинация.

Екстракт от гроздови семки – антиоксидант, който също се бори срещу свободните радикали.

Парааминобензоена киселина – тя се използва за предотвратяване на изгаряния, за поддържане на млада кожа и за намаляване на косопада и посивяването на косата.

L-тирозин – аминокиселина, която играе важна роля в образуването на меланин. Меланинът е пигмент, който дава цвета на кожата, косата и очите. Колкото повече меланин има в кожата, толкова по-тъмна е тя.

Мед – медта също участва в образуването на меланин.

Всички тези съставки работят заедно и с общи сили помагат за здравословното потъмняване на кожата. За оптимален ефект приемът на Оро-тен трябва да започне 1 месец преди началото на слънчевите бани, така че ако отпуската ви е през август, сега е моментът. Но дори и да имате по-малко време, пак можете да се възползвате от невероятните ползи на Оро-тен. Не забравяйте да продължите приема и по време на самите слънчеви бани, за да защитите кожата си отвътре.

Златен тен с Оро-тен

Лятото е прекрасен сезон, който можете да си направите още по-прекрасен, като се погрижите на първо място за здравето си, а после – и за красотата си.

Заблестете с Оро-тен на Health Aid и с БиБронз и открийте своето най-сияйно и красиво “аз”!

Оро-тен таблетки Health Aid

BeBronze! натурално масло за тен

Красив плажен залез