Почивка в Копривщица – Къща за гости „Red House“

1
162
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Комплекс Red House се намира в красивия възрожденски град, Копривщица. Само на 100 км. от София в комплекс Red House ще се насладите на невероятна комбинация от лукс и автентична българска обстановка. Копривщица ще Ви завладее със своите калдъръмени улички и високи дувари, тук ще се потопите в българската история и ще се насладите на една незаменима почивка сред чистия въздух на Средна Гора.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 280лв.
ВИП ваучерът е до десет настанени и включва:

Една нощувка за 8 + 2 във вила
Една закуска
Паркинг
Интернет
Туристически данък, туристическа застраховка и ДДС

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 300лв.
ВИП ваучерът е до дванадесет настанени и включва:

Една нощувка за 8 + 4 във вила
Една закуска
Паркинг
Интернет
Туристически данък, туристическа застраховка и ДДС

Комплекс Red House настанява своите гости в 2 къщи. Къща 1 разполага с два двуспални апартамента, хол с разтегателен диван и възможност за допълнително настаняване на възрастен или две деца (8+4).
Къща 2 разполага с 1 двуспален апартамент, хол с разтегателен диван и възможност за допълнително настаняване на възрастен или две деца, както и две двойни стаи с общ санитарен възел. (8+2).
Всички стаи разполагат с големи легла. И в двете къщи на

разположение са 32’’ LCD телевизори, Wi-Fi, баня, тоалетна, безплатни тоалетни принадлежности. На разположение на гостите са механа с кухненски блок, камина, мека мебел, телевизор, безплатен Wi-Fi на територията на комплекса; Има възможност за поръчка храни и напитки с предварителна заявка.
Комплексът разполага и с барбекю салон с камина, телевизор, Wi-Fi.

За тези от Вас, които съчетават работата и почивката има опция за ползване на барбекю като конферентна зала с флипчарт, екран, мултимедия.