Как изглеждат гардеробите на известните личности?

1
245
Добави коментар
svetla58
svetla58

Star гардеробите са много сходни с модните бутици: редици обувки и рокли, десетки чифт спретнато окачени дънки и неща, които са подредени в цветове. И все пак тези стаи са различни помежду си и, разбира се, те могат да разкажат много.

Гардеробът на Ева Лонгория в къщата – Лос Анджелис заема 133 квадратни метра. Самата Ева казва, че предпочита да носи удобни дрехи, така че има 50 чифта дънки и няколко чифта ugg. И актрисата нарича обувките си “красива болка”, когато тя изкриви глезена си, когато носеше някои от тях в Париж.

Дори огромен контролиран от климата гардероб не може да побере всички обувки на Марая Кери. Тя казва, че има “около 1000 чифта обувки и много от тях се съхраняват.” Със съблекалнята, украсена с златен лист с бял дървен под през годините, според Мария, ще стане по-добре – точно като куфар на Louis Vuitton.

Наследницата на хотелската верига Ники Хилтън подрежда екипите на дизайнерите: на едно място са всичките Маноло, а в другата – неща от Шанел, а на трето – всичко от Лубутен. В колекцията на Ники има повече от 200 торбички и всички неща в съблекалнята винаги лежат на местата си.

Паула Абдул, певица, хореограф и член на журито на програмата “Американски идол” (американска “Фабрика със звезди”) има много голяма съблекалня, в която всички етикети са прикрепени към етикети. Това опростява търсенето и помага за бързото събиране на необходимите неща за пътуването или за подготовка за събитието. Почти цялата й колекция от обувки е на ток, а Паула твърди, че “кожено яке, удобни дънки и хубав колан са всичко, от което се нуждая.” Очевидно останалата част от впечатляващия гардероб на Paule е необходима само за работа.

Вероятно в гардероба на всяка знаменитост има много неща, които те никога няма да имат време да носят или дори да опитат. Можете да влезете в такива стаи като на обиколка с екскурзовод, а също така можете да намерите много идеи за организиране на вашия гардероб – например, използване на етикети, сортиране по марка, цвят или стил.