Класиката вече не е на мода?

1
148
Добави коментар
svetla58
svetla58

Често чувам от момичета и жени, че предпочитат класика в дрехите. Това обаче не е истинско изявление по отношение на нещата, които те избират. Поради липсата на информация имаше подмяна на понятия, а хората започнаха да наричат всичко класическо … с изключение на самата класика.

Нека го разберем.
Като начало, ако във вашия стил има джинси, това вече не е класика. Ако носите пета над 5 см или маратонки с маратонки в ежедневния си вид, тогава и вашият стил не е класика. Пола над коляното и, освен това, мини автоматично изважда изображението ви от тази категория, точно като всички прозрачни тъкани, дантели, щампи и текстури от кожа / латекс.

Какво наистина е класика?

Класическото облекло се отнася до консервативни стилове на протоколи. А в съвременния свят това се изисква от много тесен кръг от хора, чиято работа е свързана с представителни функции: държавни глави, топ мениджъри на държавни компании и кралски лица. Това са хора, чиито дрехи не трябва да крещят. Напротив, неговата функция е да „не казва прекалено много” или „да мълчи” като цяло.

Ето защо класическите облекла включват сака с дълги ръкави, копринени блузи, поли под коляното, но не и макси, и токчета с 3-5 см с затворен нос и пета. Този вид е задължително завършен с чиста прическа за коса до коса и неутрален грим. Е, разбира се, забравяме за чорапогащи. Това също е предпоставка.

Съмнявам се, че момичетата, които определят стила си като класически, имат предвид гардероб в подобен стил. В крайна сметка, всички тези неща са луди старомодни. Модерно момиче, което се чувства по посока на модата, никога няма да си купи вълнено яке. Е, с изключение на Хелоуин като фантазия.