Тренд радар: Широки панталони

1
182
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модерните панталони днес са широките панталони. Но как да се носят такива модели, за да не изглеждаме дебели с тях? Е,сега ще ви кажем няколко съвета, с които ще изглеждате елегантни и никога дебели с широките панталони.

Преди всичко е необходимо да се обърне внимание не само на стила на панталоните, но и на техния цвят и материал. Ако фигурата ви има какво да скриете, обърнете внимание на благородните нюанси – черно, кафяво, сиво, тъмно синьо, бордо. Ние избираме плата на същия принцип: ако фигурите изискват от вас да скриете несъвършенствата, тогава панталоните ви трябва да са изработени от плътен материал – креп, туид, деним. И в случай на идеални форми – можете да помислите плетени или копринени модели.

Купи скъсен панталон

Носете обувки с токчета

Широките панталони изглеждат чудесно с обувки с токчета, могат да бъдат модерни обувки, сандали, ботуши.

Купи панталон с презрамки

Купи панталон на райе

Подчертайте талията

Панталоните трябва да подчертават ханша и талията. Когато избирате колан или колан, за да подчертаете талията, отдайте предпочитание на по-тъмен аксесоар или да съвпадне с панталоните. Ако коланът е твърде контрастен, краката визуално ще изглеждат по-къси, а талията ще бъде по-широка.

Купи панталон с колан

Изберете оптималната дължина на панталоните

Изберете оптималната дължина на панталоните на вашата фигура. Така че, например, ако предпочитате палтата, по-добре е те да завършат на 10 см под коляното.