Еротичен бутик

1
227
Добави коментар

Ако вашият партньор се притеснява от темата за секс играчките, ето някои съвети, как по-нежно да му обясните, че желаете да разнообразите и пробвате нещо ново, но само и единствено с него!
1. Хвалете отношенията си
Не е необходимо да започвате разговор с агресивно предложение, за да опитате. Кажете му, че сте много щастлива от връзката и се чувствате добре с него.
2. Успокойте го
Кажете му колко е добър в леглото, какво харесвате и колко обичате секса. Уверете се, че секс играчката няма да го замести и не заплаха за вашата интимност. Вибраторът не носи кафе в леглото, не прегръща, не обядва с родителите и не споделя плановете си с вас.
еротичен бутик
3. Подчертайте, че играчката е допълнение.
Играчката в никакъв случай не е заплаха за него, и няма да го измести от леглото. Това е начин да увеличите удоволствието и за двама ви!
4. Потвърдете мнението си

Оставете го да прочете статия или проучване за ползите от секс играчките. Можете да му покажете видео в интернет за добродетелите на тази индустрия.
5. Изберете играчката заедно
Няма нужда веднага да купувате огромен вибратор, по-скоро нещо малко и интересно, което да позлвате з алюбовна игра. Когато партньорът свикне, можете постепенно да разширите колекцията. Чудесен вариант е играчка, която се контролира дистанционно, както и играчка за него лично (например пръстен за пениса).