Фестивал на красотата – Варна 2019

1
166
Добави коментар
sabutombg
sabutombg

Перлата на короната тази есен сред Варненските събития ще бъде Фестивал на красотата – Варна 2019. Мероприятието събира различни брандове в сферата на козметиката за маникюр, педикюр, фризьорство, спа, масажи, козметици, епилация, миглопластика, микроблейдинг и др.

Фестивалът ще се проведе в Delta Planet Mall, гр. Варна, на 17.11. и 18.11.2019 г.

Целта на събитието е да срещне производителите и доставчиците на специализирана козметика, както с професионалистите в сферата на красотата, така и с крайните потребители.
Всяка марка ще има възможност да презентира продуктите си, а външни лектори от различни направления – козметика и медицина ще обогатят фестивала с последните технологии и тенденции при грижата за тяло, коса и нокти.

Ако сте представител на козметични продукти, това е вашият шанс да бъдете забелязани на професионалната сцена – от съществуващи и бъдещи салони, контрагенти и крайни клиенти! Запишете се за участие с щанд в изложението тук!

Това е уникална възможност за нови контакти и партньорски отношения с най-качествените марки в България, както и за имиджова и продуктова реклама. На самото събитие всеки изложител ще има правото да продава на щанда си. Сцената за презентации ще привлече не само колеги от бранша, но и потенциални клиенти, които ще се запознаят с качеството и предимствата на всеки бранд.

Желаете да организираме и вашето изложение? Научете повече тук!

Следвайте ни: