Спечелете бира Staropramen за четири уикенда Follow

Спечелете бира Staropramen за четири уикенда

В промоционалната игра могат да участват само пълнолетни физически лица, навършили 18 г. към началната дата на промоционалната игра, пребивават на територията на Република България и са дееспосони (съгласно условията на българското законодателство) за участие в играта, с изключение на служителите на дружествата „Каменица” АД, „Мейт Адвъртайзинг“ ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). В случай че бъде установено, че даден участник не отговаря на условията, посочени в предходното изречение, същият няма право да участва в играта и ще бъде дисквалифициран.

Наградите в промоционалната игра са 40 броя награди - Staropramen за четири уикенда. Всеки комплект съдържа 4 бр. бира Staropramen 0,750 мл.

Участието в промоционалната игра не е обвързано с покупка.

За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да посетят сайта www.strahotenvkus.bg, да отидат в съответния раздел от сайта, посветен на промоцията, да се регистрират в посочената форма, като отговорят на посочения въпрос, да въведат своето име, e-mail адрес и мобилен номер.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност