Какви бански носят известните тази година?

1
165
Добави коментар
svetla58
svetla58

Повечето звезди винаги се доверяват на своите стилисти за това как ще изглеждат на важно събитие или на улицата в най-небрежния си вид. Важно е. Чудим се обаче дали и на плажа популярните личности разчитат отново на професионалистите или пък се доверяват на собствения си вкус? Следват ли тенденциите при банските костюми това лято, които определено са супер свежи и интересни? Как се снимаха за социалните мрежи и следват ли тенденциите и при Инстаграм постовете си? Да видим!

Цял бански 

Никол Шерцингер избра точно такъв за своята почивка. Признаваме, че този модел е хит през 2019г., а певицата е изцяло в крак с модните тенденции за сезона. Целият бански е изключително подходящ избор, защото изглежда много елегантно, особено ако сте в топ форма. А допълнителният акцент (дълбоко деколте, връзки или метален елемент) придава женственост и подчертава извивките на тялото.

С кокетни волани 

Този модел също е сред модерните това лято. Камила Кабейо не се поколеба и избра точно него. Има нещо много сладко и момичешко във воланите. Те правят дори най-обикновения бански интересен и впечатляващ. Няма как някой да не ви загледа на плажа, ако сте избрали точно този модел.

С триъгълно горнище

Класика в жанра. И е актуален всяка година. Единственото, което го различава през годините, е принтът му. Ирина Шейк се е доверила точно на този модел, за да бъде повече от изкусителна на плажа. Имайте предвид, че той показва повече от всичко, но пък е тренди ви-на-ги. Удобен е – лесен за обличане, а има възможност и за регулиране на размера.

 Ресни

Те не са от най-актуалните този сезон, но пък придават леко небрежен и бохо стил. А на Шакира този модел й стои повече от добре. Може да не е сред топ трендовете, но пък заради цвета му можем да предположим, че певицата не иска да е съвсем ретро. Неоновите цветове тръгнаха от сестрите Кардашиян и се пренесоха… почти навсякъде. Определено се набиват на очи и ако искате да бъдете забелязани на морския бряг – този цвят е за вас.