Как старите ти дрехи помагат за създаването на бъдещите лидери

1
207
Добави коментар
svetla58
svetla58

Промяната започва с една малка стъпка! А ние от СКРИН и Заедно в час вярваме, че най-малките могат да променят света към по-добро, ако им дадем равен шанс за качествено образование.

Ето защо комбинирахме усилията си в създаването на кампанията „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ“.

В периода на кампанията СКРИН и Заедно в час отправят призив към всички да разчистят гардеробите си и да открият онези забравени дрехи, които вече не носят, но биха могли да направят някого щастлив.

Всеки, който иска да даде нов живот на старите си дрехи, може да направи това като ги дари на СКРИН и кампанията „СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ“. Нужно е само да заяви куриер или посещение от екипа на СКРИН на https://skrin.bg/заявка-за-куриер.

Всички участници се съгласяват печалбата им от дрехите да бъде дарена на Заедно в час.

След като пристигнат при СКРИН, дрехите се обработват и качват в онлайн магазина на СКРИН, където всеки може да ги купи. Всяка дреха с етикет „Заедно в час“ е част от кампанията.

Кампанията за дарение на дрехи ще приключи със специален благотворителен базар през септември. Всички дарени дрехи ще бъдат изложени, за да може всеки да дойде и да намери своята нова находка на място. Повече детайли за събитието ще има съвсем скоро.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на Заедно в час и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата.

Заедно можем да дадем равен шанс на повече деца за качествено образование!