Боядисаната коса може да изглежда жива

3
219
Добави коментар
seoslav
seoslav

Как да постигнем този ефект в домашни условия?

Всяка жена обгрижва подобаващо най-голямата си украса – косата. Но третираните с боя се нуждаят от допълнително старание, за да изглеждат млади и красиви.

Свежата прическа се характеризира с живо движение и неотразим блясък. Когато сме на 20 години това не е трудно, но по-зрялата коса и особено химически третираната, има нужда от още нещо. Професионалните продукти ще й възвърнат младежката жизненост и сила.

Когато увреждания са дълбоки и трайни, не правете компромис с козметиката. Колкото е по-високо нивото й, толкова по-доволни ще бъдете от резултата. Масовите шампоани на ниски цени не могат да ви зарадват с висококачествени съставки. Те не са евтини, но са ефективни. Заложете на професионализма и не правете компромис с красотата си.

Когато искате да промените естествения си цвят с дълготрайна боя за коса, се подлагате на инвазивен метод, който нарушава космената обвивка. Обезцветяването разрушава естествената структура, изсушава и действа агресивно, за да може в последствие боята да замести естествения нюанс и да добиете желания цвят. Всичко това, особено при честа употреба, води до повяхнал вид. Косата изтънява, губи своята еластичност и игривост.

Дерзайте! Имате шанс за спасение!

– Най-напред изберете шампоан за боядисани коси. С богатата си формула ще възвърне блясъка и жизнеността на косата, а като комплимент за вас ще бъдете изненадани с още по-дълготраен цвят. Боята ще запази наситения си нюанс по-дълго, а вие ще се радвате на слънчеви отблясъци в косите. За русите цветове, залагащи на платинени нотки, са безценни шампоаните против жълти оттенъци. Те ще ви спестят много грижи относно матирането на косата и тя винаги ще изглежда, като току-що боядисана.

– Подходящият балсам ще допълни първоначалната грижа. Винаги е добър вариант да използвате цяла серия продукти за вашия тип коса. Те взаимно подсилват ефекта си и ползата е умножена. Комплексните решения са по-добри, защото осигуряват по-лесно постигане на целта с дълготраен ефект. Може да изберете двуфазен балсам без отмиване. Той е предназначен за третирани и слаби коси, защитавайки и хидратирайки косъма с богатата на масла формула. За изсветлените и обезцветени коси са изключително подходящи продуктите с кератин, които ще обогатят всеки косъм поотделно, изпълвайки го от вътрешността със сила и блясък.

– Маската е една от най-важните стъпки. Концентрираните съставки ще допълнят перфектно грижата. Кремообразните формули няма да утежнят косъма – напротив, ще го обогатят и подсилят. Блясъкът е на лице, а косата ще изглежда изключително жива.

– Възстановяващите терапии и олиото за коса без изплакване са задължителни за боядисаните коси. Копринената мекота и липсата на двойни връхчета ще ви очароват.

– Серумите са друго ценно оръжие, с чиято помощ ще си осигурите защитен филм около всеки косъм, заключвайки в него влагата, елиминирайки цъфтящите краища и реконструирането на вътрешността за изключително гладък и блестящ вид.

Трябва да се чувстваме привилегировани, че можем да продължим с разнообразието по отношение на цветове и прически, а наличието на качествените продукти ще ни осигури така желаните красиви коси.