Прогноза за Литва – Португалия, 10.09.2019

2
167
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Португалия вече изостава с едни гърди от Украйна в борбата за първата позиция в група B на квалификациите за Европейско първенство догодина. Отборът не само, че изостава в точковия актив, но и записа равенство у дома с украинците и очаква визитата си в Киев. Португалците свикнаха да играят със силните отбори в последните години. Участията на Световното, лигата на нациите, Купата на конфедерациите вдигнаха летвата високо. Всъщност в последните 2 години не виждам слаб отбор, срещу който те да са се изправили. Всички срещи бяха на ниво.

Днес противникът е точно от тази класа – най-слабата. При всичкото ми уважение, Литва не би могла да се противопостави по какъвто и да е начин на един от най-силните отбори в света. Португалия е изявен фаворит. Те обаче ще търсят и голове. Моментната голова разлика от 5:3 изобщо не може да ги удовлетворява. Още повече, че Украйна води убедително с 11:1 попадения в момента. Ако португалците искат да се класират първи в групата, те трябва да бележат.

А Литва е удобен съперник. В предишните две срещи между тези два отбора, днешните гости вкараха съответно 4 и 5 гола. След отпушването срещу Сърбия преди 3 дена, очаквам днес португалците да не намалят скоростта. Играчите им в момента вече са в близка до върховата си форма, предвид това, че първенствата в Европа вече са в разгара си. Това може само да помогне на тима.

Победа на Португалия с хендикап от -2.5 гола за тях при 1.85 коефициент. Успех!

Навигация