Благоевградски и дупнишки фирми ремонтират улици в Дупница за 779 хил. лв., „Меридиан“ и ВиК ще работят на ул. „Ал. Батенберг“

1
241
Добави коментар
4vlastbg
4vlastbg

Благоевградски и дупнишки фирми ремонтират улици в Дупница за 649 462,23 лв. без ДДС или 779 354,68 лв. с ДДС.
В края на миналата седмица община Дупница е подписала договор с обединението ДЗЗД „Дупнишка вода”, което ще работи по улица ”Александър Батенберг” и пресичането й с ул.”Петър Динеков” за 816 000 лв. без ДДС. В обединението участва дупнишката фирма „Меридиан” ЕООД и „Водоснабдяване и канализация Дупница” ЕООД.
В края на август пък са парафирани и договорите за ремонт на улиците „Жива вода”, „Николаевска” и „Седма рилска дивизия”.
На улица „Жива вода” също ще работи дупнишка фирма, ремонтът е поверен на „Мегаинвест – холд” ЕООД на Цветан Цветанов, договорът е на стойност 185 632.33 лв. без ДДС.
Улица „Николаевска“ е поверена на каре от благоевградски фирми, влизащи в обединението ДЗЗД „Браво Консулт”. Вътре влизат „Стилстрой-М” ООД с управител Михаил Камбитов, „Браво-Строй”ООД на Димитър Янков, „Благоустройствени строежи” ЕООД начело с Константин Обецанов и „Астра Консулт” ЕООД на Васил Йорданов. Договорът е на стойност 182 421.8 лв. без ДДС.
Същото обединение е спечелило и конкурса за ремонта на „Седма Рилска Дивизия“ на стойност 199 808.1 лв. без ДДС.