Меган Маркъл се завърна от майчинството

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Облечена семпло и модерно с черен слим панталон и бяла риза, Меган Маркъл официално се завърна от отпуска си по майчинство.

Меган Маркъл представи модната колекция, в чието създаване е участвала. Дрехите и аксесоарите са създадени с благотворителна цел и в подкрепа на организацията Smart Works, чиято цел е да помага на безработни жени да изградят кариерата си отново.

На представянето Меган бе облечена в бяла риза и черен панталон тип цигара, и двете от същата колекция. С прекрасна, свободно пусната коса, кафеви обувки от велур и няколко златни гривни, Меган Маркъл е олицетворение на работещата модерна жена.

Да, не изглежда като типичен член на британската кралска фамилия и по-консервативните жители на Острова вероятно ще се подразнят от избора и на тоалет. Но пък стайлингът е вдъхновение за работещите жени и е една прекрасна класика, на която всяка от нас може да заложи във всеки един момент и да излезе навън със самочувствие.

Освен това, във визията на Меган имаше дискретни акценти в почит на наследството на покойната Лейди Даяна. Меган носеше златните обици с формата на пеперуди, принадлежали на принцесата на Уелс. На Даяна е била и златната гривна със сини камъни, която Меган Маркъл бе комбинирала ефектно с още няколко гривни.