Цветовете, които ще превземат есента

1
139
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка есен студеното време и заобикалящата природа ни вдъхновява да носим по-тъмни нюанси – например бордо, лилаво и кафяво. Този път цветовете са съвсем различни.

Забелязваме, че тенденциите тази есен са много по-ярки и крещящи в сравнение с всяка друга. Този път най-модерни ще са по-скоро крещящите цветове, които ще носят весело настроение през студените дни.

Един от най-срещаните цветове тази есен е яркорозовото – то е забавно, неочаквано и привличащо вниманието. Може би точно този контраст се харесва на дизайнерите тази година.

Много нюанси на зеленото ще са популярни в идните месеци. По принцип през този сезон взимаме вдъхновение от златните и кафявите багри на листата, сега обаче ще търсим да върнем лятното чувство, защото главната тема се върти около зеления тон на листата и тревата. Така че можем да избираме от по-светлите нюанси до по-тъмните – и двата варианта ще са попадения право в целта.

Светложълтото също се превръща в любим цвят този сезон. Той е може би най-близко до традиционната униформа за есента. За разлика от миналогодишния популярен нюанс “горчица”, този повече наподобява маслено жълто.

Това ще бъдат трите топ цвята на есента. Ако имате нужда от идеи как да ги носите или просто си търсите малко цветно вдъхновение, разгледайте галерията със снимки на няколко различни тоалета с всеки популярен нюанс.