Давид Силва ще се присъедини към Интер Маями на Бекъм през лятото

1
220
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Давид Силва ще се присъедини към Интер Маями през лятото, като Дейвид Бекъм, ще привлече първата си суперзвезда според репортаж в ”Индипендънт”.
 
Давид Силва е готов да се присъедини към отбора на Дейвид Бекъм – Интер Маями, след като договорът му в Манчестър Сити изтече. Испанецът поднови престоя си на Етихад за една година през миналия сезон, но той изтича през лятото и в доклада се казва, че е вероятно да пренесе таланта си в Маями, след като сезонът приключи.
 
Силва е спечелил четири титли, две Купи на ФА и четири Купи на лигата по времето си във Висшата лига и е определян като най-силният чужденец в лигата някога. 33-годишния испанец премина в Сити от Валенсия през 2010 г. и е играл 402 пъти за небесно сините със 71 гола на сметката си.
 
План за набиране на звезди в Интер Маями
 
Смята се, че Бекъм набира редица испаноезични звезди в опит да се хареса на силната латиноамериканска общност на Флорида. Това ще бъде първия сезон на Интер Маями в MLS, който започва през март.

Четете още: Коутиньо носи ново измерение на Байерн Мюнхен според Ковач
 
Тъй като най-новият клуб в МЛС се готви да започне, няколко имена са свързани с него, включително Уго Лорис и дори Лионел Меси. Бекъм, който беше един от галактикосите, приел офертата на Флорентино Перес, също има идея и за Зинедин Зидан като мениджър на клуба.
 
Силва казва, че никога няма да играе във Висшата лига с друг клуб и е свързан с преминаване в Катар. „Играя на най-високо ниво и все още има какво да предложа и докато международната ми кариера приключи, още известно време няма да се оттеглям от клубния футбол.

Източник

Категория: Футболни новини

Тагове:
Висша лига