Хороскоп за днес – 28 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
176
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 28 септември 2019г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Тежък, рисков и неблагоприятен ден, в който може да влезете в излишни спорове и конфликти. Вечерта предстои новолуние в знака на опозицията ви Везните. Не планирайте важни срещи, на които ще поставяте условията си. Не започвайте нищо важно и отговорно. Разчистете връзките, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Телец 21 Апр – 21 Май

Родените в третата декада са готови на всичко, за да постигнат важното за тях. Денят е зареден с агресия произтичаща от вас или насочена към вас. Лесно се възпламеняват сдържаните до момента емоции. Контролирайте се максимално, за да не направите ход, за който ще съжалявате. Днес нищо важно не започвайте, не водете преговори, въздържайте се от спорове и интриги.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Контролирайте емоциите и не действайте първосигнално. Може да бъдете провокирани към действия и решения изгодни за друг. В деня преди новолунието тъмните сили се активизират. Родените след 15 юни са в по-неблагоприятна позиция. Нищо ново и важно да не се започва, независимо привидно изгодните предложения. Пазете свои и чужди тайни и отложете преговори.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Предстои ограбващо силите ви новолуние в нехармоничните ви Везни. Тъмните сили се активизират. За вечерта не планирайте тежки купони и приятелски запои. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не се захващайте с тежки ремонти и не предприемайте дейстивя, които ще ви извадят от равновесие.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес всичко се прави на тъмно, говори се завоалирано и се пренебрегват законите. Не започвайте нова дейност и не поемайте странични ангажименти, особено към непроверени хора. Наблюдавайте обстановката, действайте под прикритие и не споделяйте намеренията си. Провокациите ще са на всяка крачка. Фалшът и лицемерието доминират. Ограничете контактите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Родените в третата декада ще бъдат провокирани към агресивни дейстивя. Не се срещайте с хора, които винаги ви качват кръвното и адреналина. Стойте настрана от конфликтите и не предизвиквайте никого с лични забележки и критика. Днес и пророчествата са лъжливи, така че може да имате един спокоен ден, но нищо не пречи да сте внимателни в отношенията и действията.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

В деня преди точното новолуние тъмнината в отношенията става непрогледна. Трудно ще прецените кой е с вас и кой ви подлива вода. Не се ангажирайте с никого за нищо. Не предприемайте нови инициативи и не правете избор, особено под диктовка. Лесно може да бъдете оплетени в лъжи и да платите чужда сметка. Даже и да правите планове е опасно. Останете където сте.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Новолунието активизира тъмни сили и задкулисни интереси. Ще срещате съпротива, ще ви изнудват и притискат. Каквото и да започнете ще тръгне накриво и ще трябва да го преправяте. Сложете край на фалшивите и ограбващи връзки. Излезте от положение, в което се чувствате употребени и застрашени. Спазвайте диета на всички нива. Тази вечер си останете у дома.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в третата декада да се въздържат от активни действия и да не влизат в рискови взаимоотношения. Денят е с тежко и негативно излъчване. Новолунието ограбва силите ни, вкарва ни в капани за наивници и провокира опасни страсти. Останете където сте. За вечерта не планирайте светски изяви и участия в тежки купони. Внимавайте с храната и стимулантите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят се управлява от тъмните сили. Луната е погълната в сянката на новолунието. Тежък момент повече за женското начало. Бъдете състрадателни към себе си и близките. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, щадете кръста и бъбреците. До 30-и не е добре за оперативни намеси в областа на отделителната система. Предстоят раздели, болезнени рокади в личен и делови план.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Тъмнината в отношенията е непрогледна. Трудно ще разберете кой какво мисли и към какво се стреми. Доверете се на интуитивните си усещания, не бързайте да правите преценки и да взимате решения. Това, което в момента се вижда и случва е само горната част на айсберга. Предстоят промени, които ще ви помогнат да изплувате и да намерите спасителното за вас място и вариант.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Луна и Марс ви гледат в опозиция. Очертават се провокации, опити да ви извадят от равновесие и да ви разделечат от хората, които обичате и цените. Тъмните сили се активизират в деня преди точното новолуние. Контролирайте емоциите и не взимайте прибързани решения. Не е време за спорове, за имотни и наследствени делби. Както и да постъпите ще се налага после да се коригирате или отказвате.