Синдикатите се подредиха зад кандидат-кметове на ГЕРБ

1
106
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Регионалният съюз на КТ „Подкрепа” в Пазарджик застана зад кандидатурата на инж. Иван Панайотов от ГЕРБ за кмет на града, съобщава пресслужбата на управляващата партия. Преди дни другият голям синдикат – КНСБ подкрепи кандидите на ГЕРБ за кметове на Варна и Велико Търново – Иван Портних и Даниел Панов.

Мотивите за подкрепата към инж. Панайотов са, че той е доказан мениджър и специалист, създал иновативен модел за управление на системи в областта на гражданската защита при бедствия и аварии, човек с широка обща култура и дълбоки познания в своята социално значима област, деен мениджър и честен ръководител, отличаван многократно с държавни награди, управленец – способен да промени модела на местната власт, се казва в съобщението.

От ГЕРБ уточняват и че синдикатът подкрепя и листата за общински съветници на голямата управляваща партия в Пазарджик с аргументите, че е „съставена от професионалисти и ръководители с широк кръг специалности, коалиционни партньори, както и представители на различни гилдии от гражданската квота“.