Индустрията може да постигне по-високи нива на безопасност и рентабилност

1
160
Добави коментар
viaexpo
viaexpo

„БЕЗ аварии“ е двудневна международна конференция със съпътстваща изложбена зона, която ще се проведе от 14-ти до 15-ти ноември в Гранд Хотел Пловдив. Събитието вече предизвиква интерес от страна на индустрията. „Съществуват редица възможности за постигане на по-високо ниво на безопасност, автоматизация и рентабилност на оборудване и сгради.“ – коментират организаторите от Виа Експо. „С провеждането на „БЕЗ аварии“ целим да привлечем вниманието към тази важна тема, като съберем специалисти, експерти и инвеститори за полезен диалог.“ – допълват те.

Лектори и изложители от Белгия, България, Великобритания, Италия, Сърбия и Холандия

Д-р Джездимир Кнезевич, MIRCE Akademy, Великобритания, ще разкрие как работи иновативната концепция MIRCE Science. В основата й e правилната функционалност на съоръжения и сгради. За поуките от реално възникнали аварии в нефтената и газовата индустрия ще говори Ханс ван Селм от Salvetti Foundation (Италия). Експерт от авторитетната Европейска федерация на строителната индустрия (FIEC) ще се фокусира върху дизайна и сградно информационно моделиране като начин за подобряване на сигурността в сградите.

Лекторите ще отделят специално внимание на новостите в проектирането и поддръжката на промишлени съоръжения. Проф. д-р инж. Димитър Назърски от Университета по архитектура, строителство и геодезия ще запознае участниците с подходи за усилване на съоръжения и конструкции при агресивни среди и в случаи на аварии. Как безжичните технологии могат да се интегрират в системи за наблюдение на деформация в мостове, сгради и кули? Валерий Цанов от Скортел ще сподели своя опит по темата.

Акцент ще бъде поставен и върху въпроси, свързани с финансиране на проекти, пътната безопасност като съществен елемент в индустриалната сигурност, инфрачервена термография, мерки за пожарна безопасност.

Сред участниците са водещи имена: Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Делта Инструмент, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Dräger Safety България, Трокут Тест Груп, Ита Инженеринг и др. Те ще представят интелигентни системи за сигурност и безопасност; газоспасителна и газоанализаторна апаратура за взривоопасни и токсични вещества; системи за непрекъсваемо аварийно електрозахранване и др.

Cтaнeтe чacт oт „БEЗ aвapии“ и ще имате възможност:

Да осъществите контакт с потенциални клиенти, партньори и дистрибутори Да обмените ценен опит с колеги Първи да се запознаете с нови подходи за повишаване на безопасността и за подобряване на рентабилността Да научите как да минимизирате щети в случаи на непредвидени инциденти.

Програма на конференцията Брошура

Свържете се с Виа Експо за повече информация: www.viaexpo.com