Игри

1
141
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

 

ИГРА С ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

Прогнозирай мачовете и спечели атрактивни награди! Регистрирай се сега, добави своите футболни прогнози и може да спечелиш октомврийската ни награда! Успех на всички!

Правила на играта на Sportalaxy.com за месец октомври 2019 година

В играта имат право да участват само потребители, които са навършили 18 години. С участието си в играта декларирате, че сте навършили 18 години към 1во число на съответния месец.
Всеки регистриран участник в сайта има право да добавя прогнози и да участва в генералното класиране.
Регистрацията за играта е безплатна, като играчите с най-много точки в края на месеца ще получат следните награди:
– Първа награда – уикенд за двама в прекрасния Хотел Русенски Лом. Там ще можете да се възползвате от луксозни СПА – преживявания, да се насладите на невероятни гледки и природа, а защо не – и да отскочите до съседна Румъния – град Гюргево е само на 40 километра!
– Втора награда – спортна фланелка на отбор по избор.
– Трета награда – футболна топка.

Sportalaxy.com си запазва правото да изведе от участие или да изтрие потребителски акаунти, които нарушават духа на феърплея, или играят некоректно и изпращат нереални обосновки на прогнозите.
Наградите се изпращат до офис на Еконт в рамките на 10 дни след края на календарния месец. Наличностите зависят от външни доставчици, като Sportalaxy.com не носи отговорност за липса на конкретен артикул. При такава, той ще бъде заменен с друг релевантен.
Мачовете, участващи в играта за месеца са всички, до които има достъп в сайта Sportalaxy.com и които стартират от 00:00 часа на 1во число на съответния месец до 23:45 часа на последния ден от календарния месец.
Коефициентите за всеки вид залог при всеки букмейкър се взимат от външен доставчик и Sportalaxy.com не носи отговорност за тяхната актуалност.
Всички прогнози, публикувани в сайта, са информативни и са собствено мнение на външни участници, необвързани със Sportalaxy.com
Всеки участник има право да заложи от 1 до 10 точки на даден мач, независимо от броя прогнози, които прави за него. Например може да заложи 7 точки за победа на отбор 1, но ще има само 3 точки ако иска да направи втора прогноза за същия мач, например да има над 2,5 гола в мача.
Коефициентът, който е взет в момента на даване на прогнозата, е окончателен и не може да бъде променян в бъдеще, независимо дали той пада или се качва при съответния букмейкър.
Печалбата за всяка среща се изчислява като дадените точки за залог се умножат по коефициента за залога и след това се извадят точките за залог. Например, при залог 10 т. и коефициент 2.30, печалбата е 10*2,30-10=13 т.
Минималният брой прогнози, за да участвате в крайното класиране е 20 за месеца. Играчите, които въведат по-малко от 20 прогнози се дисквалифицират от класирането за месеца и не участват в разпределението на наградите. Няма ограничение за максимален брой прогнози, въведени от участник.
Всяка прогноза трябва да е обоснована с минимум 100 символа текст. Не се допускат безсмислени обосновки. Подобни ще бъдат изтривани, а акаунта на потребителя ще бъде анулиран и блокиран.
При редки случаи, дадена среща може да бъде маркирана като позната, но с коефициент 1, което означава, че залога ще бъде върнат. Това зависи от различните букмейкъри и условията на залог при тях. Това се случва например при избор на опция „залог без равен резултат“, отлагане на мач или други събития.
За краен резултат на дадено събитие се взема този, който е официално одобрен от букмейкъра, при който е направен съответния залог.

При равни точки се вземат предвид следните критерии по ред на номерата:

Брой познати срещи с над 3,5 гола; при ново равенство – знак 1х2; при ново равенство – брой познати срещи с под 2,5 гола; при ново равенство – брой познати срещи дали двата отбора ще отбележат гол; при ново равенство – брой познати срещи с над 2,5 гола; при ново равенство – двоен шанс; при ново равенство – жребий.

В сайта имате достъп до коефициенти от 6 различни букмейкъра. Sportalaxy.com не може да даде гаранция за актуалността на коефициентите към момента на подаване на прогнозата, както и да гарантира, че всички букмейкъри обработват конкретния вид залог.
Анализът на прогнозите трябва да бъде написан на български език за българската версия на сайта или на английски език за английската версия.
Всички крайни резултати имат краен срок за обработка до 11:00 часа на деня, следващ деня на мача. Обикновено резултатите се обработват веднага след завършване на срещата.
Въведена прогноза не може да бъде изтривана или променяна, освен ако не отговаря на правилата на играта и по преценка на Sportalaxy.com.
Прогноза може да добавяте до 30 минути преди започването на съответната среща.
Условията на играта могат да бъдат променяни от Sportalaxy.com, като всяка промяна ще бъде отразявана на тази страница.
За определянето на резултата от дадена среща се взема предвид редовното време на мачовете, заедно с продължението, дадено от съдията. Не се вземат предвид продължения и дузпи.