Pacific Tuna, революцията в риболова от CC MOORE

1
108
Добави коментар
ccmoore
ccmoore

Наситен, рибен, изключително атрактивен и пикантен аромат, който усещаш часове наред след отваряне на пакет бойлита от серията Pacific Tuna. Първоначалното впечатление няма да излъже! Със себе си разполагаш с ново и изключително ефективно средство за улов и на най-хитрата риба.

Забележимият и характерен тъмно червен цвят е първото нещо, което всеки професионалист би усетил като предимство. Високо разтворими във водата бойлитата се превръщат в ярък пастел от цветове, създаващ мигновено привличане. В по-близък план се разкрива отличаваща се груба текстура, дължаща се на високото качество риба тон, вложено в продукта, в съчетание с екстракти от ракообразни животни и страхотни аромати. Отворена текстура, която е характерна с бърза дифузия и максимално привличаща консистенция, подходяща за използване през цялата година.

Pacific Tuna впечатлява, но не само с външен вид, а със свойството си да бъде постоянен източник на захранка, която тренира рибата да се връща и “похапва” отново и отново. Продукт, наистина подходящ за рибари, които търсят дългосрочни резултати по време на риболовния сезон. Същевременно бойлитата са богати на хранителни вещества и аминокиселини, получени от висококачествени протеини – условие да хванете добре захранена риба, с която да подобрите своя личен рекорд.

А дали бойлитата са подходящи за всякакви води? От CCMOORE са се погрижили продуктът им да е ефективен във всякакви условия, гарантиращо вашето преживяване през уикенда да е изпълнено с мечтаното забавление, но и отлични резултати.

Предимствата и начините за употреба на бойлитата са безкрайни. Благодарение на натурално забележимият си червен цвят и рафиниран аромат, продуктът работи страхотно и за “издебване” на рибите, намиращи се в близост до брега. Само няколко топчета предизвикват мигновен апетит и привличане, и рибата попада в капана, който се заложили, без никакво усилие.

Кръглата форма на бойлитата позволяват лесно потапяне в дипове и допълване с редица атрактанти като Liquid Tuna Extract и Liquid Squid Extract – успешни комбинации, за които има чудесни отзиви от различни любители и професионалисти, и които създават много силно и дълготрайно съчетание от аромати.

Предлагат се в размери 10мм, 15мм, 18мм, 24мм.

Сподели този пост

Tweet Facebook Share Pinterest