IKEA КУХНИ – МНЕНИЕ НА ЕДНА ДОМАКИНЯ

4
285
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

IKEA КУХНИ – МНЕНИЕ НА ЕДНА ДОМАКИНЯ 

Като правило, оценявайки определен предмет, той се оценява от гледна точка на по-нататъшното му приложение. Но при избора на мебели и особено на кухни е невъзможно да се вземе предвид един важен аспект – почти всички кухненски мебели се доставят разглобени и монтирани на място. 

В този случай IKEA не прави изключение: всички кухненски компоненти се доставят на части (разглобени). Следователно нейното качество може да се провери само на етап на нейното инсталиране, монтаж: точността на избора на основните части, качеството на фитингите, надеждността на крепежните елементи и др.

Според многото отзиви на потребители, които са поръчали кухни в IKEA, тази мебели са сглобени просто и надеждно. Следвайки подробни инструкции, с необходимите инструменти, дори човек без специално обучение може да сглоби кухня. Но ако няма опит по този въпрос, по-добре е да използвате услугите на майстор за мебели от IKEA, който ще сглоби вашия комплект бързо, ефективно и най-важното – правилно!

Сред многото рецензии, на клиенти закупили мебелите от IKEA ще систематизирам:

Отлично качество на използваните материали;Надеждност и дълготрайност на услугата за фитинги и нейното пълно съответствие с пробитите отвори в частите;Перфектната комбинация от кухненски мебели IKEA с вградени уреди, продавани в една и съща мрежа;Лесен за инсталиране, ясно и точно съвпадение на части и сигурно прилягане.Това е чудесен вариант за типичен апартамент;Не е необходимо да поръчате всички компоненти в IKEA (можете да закупите частите, които харесвате, от друг производител, стига те да се поберат);Наличието на системата „Направи си сам“, при която клиентът може самостоятелно да проектира кухнята на мечтите си.

Най-важното е да уточня каква е идеалната за мен кухня  

– Колко и какъв цвят ще бъдат шкафовете? Колко на брой чекмеджета ще ми трябват? Какъв плот е удобен? Как да разположа шкафовете така, че да не си удрям главата във вратичките всеки път, когато ги отварям? Има доста неща, за които трябва да помисля. ИКЕА предлага програма за проектиране, която може да ми помогне да подредя своята кухня използвайки ИКЕА шаблони за да предам форма на идеите си. Всеки може да помечтае и да направи своя проект и то безплатно. Пробвай и ти от тук

Все пак, не пропускайте да си запишете час за консултация със специалист, с който да съставите или проверите вече изготвения проект! Можете да го направите и онлайн в сайта на ИКЕА.

И ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА ЗА КУХНЯТА НА МЕЧТИТЕ СИ ОТ IKEA ЩЕ ПРЕГЛЕДАМ И НОВИЯ КАТАЛОГ – РАЗГЛЕДАЙ И ТИ