Дамски зимни якета 2019-2020

1
565
Добави коментар
fire19
fire19

Модният свят вече е готов да посрещне новия есенно-зимен сезон и топ тенденциите за 2019-2020. По традиция есента ще бъде доминирана от цветовете на спокойствието и забавлението. Релакс, оптимизъм и топлина – това ще излъчват новите есенно-зимни модели. Нека сега видим кои точно цветове ще бъдат топ сред дамите през новия сезон. 

Какви са тенденциите откъм цветове? 

Забравете за черното, бялото и сивото. Това е рецепта за 100% скучна и безвкусна визия. И без това зимата е достатъчно сива, нека я озарим с малко цвят и настроение. В този смисъл превес ще вземат синьото и неговите разновидности, както и земните тонове, представени и с по-ярки представители. 

Синьо море – супер популярен, модерен и стилен цвят за есен-зима 2019-2020. Този цвят съчетава в себе си изтънченост, спокойствие, стабилност. Внесете тези усещания в зимната си ежедневна визия като заложите на цвят “синьо море”. Ефирно синьо – любим, нежен нюанс на синьото, предпочитан от младите дами. Именно него ще забележите в топ модните колекции на най-големите фешън дизайнери от цял свят. Този оттенък напомня за ведрина и настроение – перфектни на фона на скучната зима. Цвят Шаркскин – акуловата кожа ще бъде супер актуален оттенък на синьото и този сезон. Макар и необичаен на фона на черното, бялото или сивото, шаркскин ще Ви изненада с неподражаем стил и класна визия за дами – ценители на красивото. Този нюанс ще го откриете в по-светлите и заглушени нюанси. Подходящ е както за ежедневието, така и за по-специални случаи. Именно заради приложимостта му, шаркскин ще бъде топ любимец сред дамите и този сезон. 
Разпродажба на дамски зимни якета

Други дамски якета, които ще впечатляват с красивата си цветова схема са сияйно червените, моделите с животински принтове и моделите на цветя. 

Кафяво-златисто и червено – няма по-прекрасни цветове, описващи есента. Това са красиви, стилни и най-важното, вечни цветове, които винаги ще бъдат на мода. Вписват се идеално към спокойните и неутрални цветове.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…