Евтини дамски жилетки

1
173
Добави коментар
fire19
fire19

Какво ще ни топли през идната есен и зима? 

Без съмнение отговорът е пуловери и жилетки. Те са супер стилни, красиви и предпочитани от дамите всяка зима. 

Дамското облекло, независимо от сезона, трябва да е фино, атрактивно и практично. Липсва ли някой от тези елементи, идеята за перфектна ежедневна визия са пропуква. 

Как да го постигнете обаче? 

Покажете себе си чрез малките неща – декорациите, аксесоарите и връхното си облекло. В новите модни тенденции ще Ви насочим към най-търсените дамски връхни дрехи – жилетки, които винаги ще бъдат модерни и актуални. 

Стилни и евтини дамски жилетки 

Всяка дама може да си позволи поне една жилетка за всеки сезон. Те са достъпни, красиви и вършат наистина страхотна работа. Благодарение на семплата им визия, жилетките могат да внесат усещане за топлина, оригиналност и женственост у всяка жена. 

В днешно време можете да намерите дамски жилетки, изработени от най-различни материали – памук, ангора, мохер, камшир и вискоза. 

Най-достъпните откъм цени, разбира се, са памучните и моделите от вискоза. Жилетките от кашмир, както и всяка друга дреха от този текстил, са на доста по-високи цени заради качеството и трудното добиване на материала.Stock Lines

В днешно време дизайнерите целят да постигнат доста по-разчупена визия на жилетките като същевременно запазят комфорта им. 

Много колекции плетени жилетки вече предлагат стилни геометрични линии, преплитане на цветове, форми, фигури и какво и още не. 

Въпреки съвременните модели, триизмерното плетиво, широките колани и кожени елементи си остават класика при жилетките и този сезон. 

Съчетаване на жилетките с дрехи

Жилетките стоят чудесно в съчетание с туники, ризи, блузи, бодита. Адаптират се супер лесно и към долната част на облеклото като рокли, поли, клинове, панталони, дънки и др. Пример за един от най-предпочитаните модели е този с едрата плетка. 

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…