Дамски зимни пуловери

1
119
Добави коментар
fire19
fire19

Какъв зимен пуловер да изберете?

С наближаването на есенно-зимния сезон започваме да се замисляме за подходящи нови дрешки, с които да обновим и освежим гардероба си. Първото нещо, за което винаги се сещаме, е любимия дамски зимен пуловер.

Този прекрасен, мекичък и топличък артикул е част от представата ни за Коледа със семейството, събрано около камината, всички с чаша топъл чай в ръка. Чудесно, нали?

Пуловерът наистина си има специално място в сърцата ни и неслучайно дамите обожават да носят различни модели от разнообразни цветове и с интересни дизайни.

Зимни пуловери

И този сезон топ дизайнерите ни показаха, че могат да създават хем красиви, хем стилни и удобни зимни пуловери. Понякога идеята за стил и удобство рязко се разминават, но не и през 2019-2020. 

Откъм стил и дизайн, пуловерите също няма да бъдат никак скучни. За по-топлите есенни дни можете да заложите на пуловер с леко отворено рамо, оголен гръб или странична част. Прозрачните пуловери също са страхотен и елегантен начин да разкриете тактично женствеността си.

Оригиналните трикотажни пуловери също ще бъдат на почит сред дамите като те са подходящи както за млади жени, така и за зрели дами.

Този сезон ще видите блузи и пуловери с изображения, животински принтове, камуфлаж, геометрични линии, абстрактни отпечатъци, с които ще блеснете.

Какви са Вашите любими пуловери? Обичате ли да носите принт? Ако отговорът е да, вижте с какво друго можете да съчетаете любимия си пуловер.
От гледна точка на съчетанието им с други артикули, пуловерите са страхотна добавка към полите тип молив, панталоните и дънките. Комбинирайте ги смело с любимите си джинси, кубинки или боти и се превърнете в истинска сензация през зимата.