Най-добрите видеофони

1
210
Добави коментар
angels82
angels82

Основни съображения при избора на видеофон

Може да се твърди, че някои от следните характеристики na видеофона не са абсолютно необходими – и определено можете да намерите качествен видеофон за бебе, който не е напълно оборудван с всички функции – но ако имате всички, това няма да се счита за прекалено много. Безопасността на вашето дете не е мястото, където искате да спестявате от функции и удобства.

Сигурност на връзката

Видеофонът излъчва жива картина и звук на вашето дете. Каквато и технология да използва, за да изпрати този сигнал, уверете се, че връзката е сигурна. Не искате никой друг да се включи в тази емисия, за да гледа детето ви как спи. Също така не искате хакерите да разговарят с детето ви през нощта. Сигурността трябва да бъде вашият основен приоритет.

Звуков сигнал

Тези дни е почти невъзможно да се намери бебефон без звук, но тъй като покриваме всички бази, се уверете, че видеофона, което разглеждате, има аудио възможности. Трябва да можете да виждате и чувате какво се случва в стаята.

Аудиосъобщение

Когато най-сетне приспите бебето, обикновено се захващате с пренебрегваната си до момента домакинска работа, като забравите да изпълнявате други важни задачи или просто да се сринете от изтощение. Поради това някои видеофони имат настройка за звукова аларма, която ви позволява да програмирате сигнали, така че да не забравите да правите (или да спите) всичко, което трябва да се направи.

Индикатор за батерията

Тъй като никога не искате видеофонът да се изключва поради липса на батерия, най-добрите модели имат индикаторна лампа, която ви дава възможност да знаете кога захранването е ниско.

Дълготрайна батерия

Ако трябва да зареждате видеофона си три или четири пъти на ден, има голям шанс да го използвате все по-малко и по-малко, което не е добре. Някои от по-добрите батерии могат да издържат до 8 часа, преди да се нуждаят от презареждане, но устройството, което има еко режим, може да е ефективно до 12 часа.

Дълъг обхват

Без значение как вашият видеофон излъчва сигнал, ще трябва да бъде достатъчно силен, за да достигне до стаята на бебето, където и да сте. Ако сигналът на даден модел може да пътува само няколко метра през къщата ви, няма смисъл да инвестирате в видеофон.

Нощен режим

Тъй като бебето ви ще спи през по-голямата част от времето, стаята ще бъде тъмна, така че ще ви трябва камера, която предлага някакъв инфрачервен или нощен режим.

Видео функции на бебешкия видеофон
Визуално известяване

Ако по някаква причина трябва да заглушите звука на видеомонитора, можете да го направите без притеснение, ако вашият модел има визуални уведомления. Когато бебето вика, докато звукът е заглушен, ще започне да мига с поредица от LED светлини, за да ви предупреди, че бебето ви е будно.

Еко режим

Постоянното пускане на видео картината е най-големият консуматор на енергия на вашия видеофон. Еко режимът обикновено изключва екрана, докато не се регистрира звук, като по този начин удължава живота на батерията.

Размер на екрана

Винаги проверявайте спецификациите, за да разберете действителния размер на екрана. Някои видеофони може да изглеждат адекватни, но когато отворите кутията, можете да откриете, че екранът всъщност е много по-малък от кредитна карта.

Обратна комуникация

Някои видеофони имат двупосочна комуникация. С други думи, ще имате възможност да утешите бебето с гласа си без да влизате в стаята, а като говорите във видеофона и по този начин бебето ще чува гласа ви.

Монитор за температура

Проучванията показват, че идеалната температура за стаята на бебето е между 23°С и 26°С. Повечето видеофони са оборудвани със система за следене на температурата, за да се уверите, че бебето ви спи удобно и безопасно. Някои модели от по-висок клас също имат предупреждение, за да ви уведомят, когато температурата не е в рамките на безопасния диапазон.

Наклон, панорамиране и мащабиране

Въпреки че може да се наложи да обмислите видео наблюдение на бебето, което струва 250 лева или повече, за да получите тези функции, накланянето, панорамирането и мащабирането са всички функции на видеофона, които могат да ви помогнат, когато искате да имате по-добра представа за това какво прави вашето бебе.

Приспивни песни

Това е една от малкото напълно опционални функции. Някои модели са снабдени с избор на приспивни песни, които да помогнат на бебето да се отпусне и заспи. Ако това ви звучи като нещо, което ви е полезно, уверете се, че мониторът, който обмисляте да закупите, има тази възможност.

Множество лещи

Това е друга опция. Някои от видео устройствата за гледане на бебета от по-висок клас предлагат разнообразие от обективи, така че можете да имате широкоъгълен, нормален или близък поглед на вашето бебе, докато то спи. Ако това е привлекателно, вероятно ще трябва да погледнете модели, които струват над 250 лева.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите апарати за кръвно налягане. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

NUK Бебефон Eco Smart Control 300 висококачествена картина и звук; бърза и лесна инсталция; възможност за снимки и видео; екологично чисто и безопасно.

NUK Бебефон Eco Smart Control 300 модерният начин да наблюдаваш детето си, докато спи.

Независимо къде се намирате – у дома, при съседа или на път, сега имате възможност да сте винаги близо до детето си. Само с един клик на телефона или таблета, може да наблюдавате „на живо“ от детската стая, в отлично качество и синхронизация между звук и картина. Всичко това, благодарение на иновативната технология и интернет. Тази малка камера дава свободата, от която се нуждаете! Всички данни остават защитени, за да бъдете насаме с най-ценното.

Екологична връзка

Приемането на сигнал се осъществява чрез домашния рутер или LAN кабел. Това означава без вредни емисии, облъчвания и допълнителни електромагнитни радиации.

Plug & Play

Включваш и игреш (букв.) – това е английски израз, който означава, бърза и лесна инсталация, без допълнителни неща, като кабели, системи и други.

Как работи в 4 лесни стъпки

Поставете камерата на желаното място в детската стая и свържете кабела с ел.мрежа;Изтеглете NUK LiveCam App и инсталирайте на своя телефон или таблет;Свържете устройството си с приложението и следвайте настройките;Връзката с камерата е установена.

Употреба навсякъде по света

Наблюдавай детето си без смущения навсякъде по света! Може да изтеглите NUK LiveCam, стига да ползвате Android или iOS (iPad, iPhone, iPad Touch). Приложението е възможно за изтегляне от версии:

iOS 7.0;Android 4.0.

В настройки може да зададете нотификации, в случай на движение или шум. Така ще сте в течение за всичко случващо около семейството си и тяхното ежедневие.

Допълнителни показатели

Приложението може да бъде изтеглено на няколко устройства;Персонален код и парола за запазване на личните данни;Уредът разполага с инфра LED светлини за нощно виждане;Възможност за заснемане на висококачествени снимки и видео;Следене на 4 устройства едновременно.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Philips Avent Дигитален видеофон SCD 630 е компактен видеофон, който ще осигурява сигурна връзка, когато не сте покрай бебето.

Устройството е с персонална връзка използваща технологията FHSS. Възможност за ECO режим.

Родителското устройство е с дигитален 3,5 инчов екран с кристално чисто нощно виждане и възможност за разделяне на екрана. С двойно мащабиране. Обратна връзка, която позволява да говорите на детето.

Камерата е с мека нощна светлина и възможност за пускане на приспивни песнички. Както и вграден термометър, който да следи за температурата в стаята.

Висококачествен звук и светлинни индикатори за силата на звука и режим на работа. Вибрация при изключен звук. Функцията за гласова активация, включва екрана, когато долови звук откъм детето.

Родителското устройство е с вградена литиево-йонна батерия, зарежда се с micro USB. Работи до 10 часа.

Обхват до 300 метра на открито и 50 метра на закрито пространство, в зависимост от различни условия.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Продуктът ви предлага

Двупосочна връзка с вашето дете. Така вие винаги ще може да говорите с него, независимо къде се намирате.

Атрактивен дизайн. Видео бебефонът е с голям 5” цветен LCD дисплей на приемника. 2.4GHz FHSS безжична технология без вредни излъчвания. Възможност за цифрово приближение (1х, 2х)

Високочувствителен микрофон, който предава и най-слабия шум, който издава бебето ви. Подсигурена криптирана връзка с вашето бебе.

Камера с инфрачервени диоди за нощно виждане и термометър за стайна температура, за да следите градусите в детската стая.

Моделът има 5 полифонични мелодии, които ще приспиват бебчето ви.

Осигурена свобода на движение

Артикулът е с обхват до 300 м. на открито с пряка видимост, което ви дава голяма свобода на движение из целия апартамент или градината, докато останете в постоянна връзка с детето си. Ако случайно излезете извън обхват, бъдете спокойни, бебефонът ще ви информира звуково и визуално, за да може да се върнете обратно.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Motorola MBP483 Бебефон с камера съчетаващ визуалнен със слухов контакт. Верен помощник на майките по време на съня на бебето.

Характеристики

2.4 цветен LCD дисплей;
двупосочна комуникация;
2.4 GHz FHSS цифрома технология, която няма вредни лъчи;
2.8 “ цветен екран;
цифрово увеличение;
измерване на стайната температура;
камера с инфрачервени диоди, подходяща за нощно виждане;
микрофон с висока чувствителност;
до 300 м. обхват на открито с пряка видимост;
5 приспивни мелодии;
родителския приемник е с презареждаща се батерия;
LED индикатор за звуковото ниво;
аларма за излизане извън обхват

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Barbabebe дигитален видеомонитор Hestia   – скачаща носеща честота 2.4GHz и FHSS технология  – увеличен обхват над 300 м на открито – настройка на силата на звука (10 степени) и контраста (6 степени)  – възможност поставяне в изправено положение, закрепване на колан и стена Камера  – сензор CMOS, 1/6″VGA, 640×480 – лещи F/No1.8,EFL2.95mm,BFL2.488mm  – ъгъл на камерата върху стойката 0-90° вертикално и +/-15° хоризонтално – захранване с адаптор за 220V

Barbabebe дигитален видеофон Hestia притежава цветен TFT дисплей и дава кристално изображение и звук. Има възможност за работа едновременно с от 1 до 4 камери. Камерата се задейства автоматично при шум или звук и така можете да чуете и проследите всяко движение на вашето дете. А автоматичното задействане на  функцията „нощно виждане“ при слаба светлина или на тъмно осигурява пълна безопасност , ако не сте в стаята.

Barbabebe- незаменим помощник на мама и татко при производството на аксесоари за бебето и неговата сигурност.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.