Най-добрите хранителни добавки за уголемена простата

1
146
Добави коментар
angels82
angels82

Хранителни добавки за уголемена простата

Хранителни добавки за уголемена простата работят, за да намалят размера на простатата, част от мъжката репродуктивна система, която има тенденция да се увеличава заедно увеличаване на възрастта.

Това увеличение на размера на простатата може да предизвика неудобни проблеми като често уриниране, изтичане на урина или слаб поток на урината.

Съществуват редица медицински лечения за свиване на простатата, но дали добавките също могат да помогнат?

Хранителни добавки за уголемена простата могат да помогнат с един от най-неудобните проблеми, с които се сблъскват мъжете, когато станат по-възрастни – увеличена простата, която причинява проблеми с уринирането.

Мъжете с увеличена простата често уринират, не могат да изпразват пикочния си мехур и се събуждат често през нощта, за да отидат до тоалетната.

Докато има лекарства, които могат да помогнат с увеличена простата, има голямо количество нови научни изследвания, които предполагат, че хранителните добавки за уголемена простата също могат да помогнат. Ето какво знаем за хранителните добавки за уголемена простата.

Ползи

Сау Палмето може да помогне да се намали простатата и да се подобрят симптомите, свързани с уринирането. Това е билков екстракт, който е бил използван в клинични проучвания за изследване на ефекта му върху функцията на простатата.

Едно такова изследване е публикувано през 2000 г. в Journal of Urology от изследователи от Медицинския университет в Калифорния.

В това проучване, 44 мъже с увеличена простата са получили или добавка на палмето (318 mg на ден) или плацебо.

Изследователите проследили симптомите и функцията на простатата при мъжете в продължение на шест месеца. Резултатите показват, че добавката е свързана с намаляване на размера на епитела в простатата, област на жлезата, която е свързана с пикочните симптоми, причинени от разширяването на простатата.

Групата, която е получила добавката за простата, е имала повече подобрения.

Много проучвания са установили, че Сау Палмето директно подобрява симптомите на често уриниране.

Научна статия, публикувана в Journal of the American Medical Association, събра резултатите от 18 различни проучвания с общ брой участници, надхвърлящи 2000 мъже с увеличена простата, наречена доброкачествена хиперплазия на простатата в медицинската литература.

След анализиране на обединените резултати, изследователите открили, че Сау палмето води до по-добро уриниране в сравнение с плацебо, и сходни резултати с финастерида, стандартното фармацевтично лечение.

Добавките за простата имат по-малко странични ефекти от предписаните лекарства. Същият мета-анализ установи, че добавките за простата, съдържащи Сау палмето, дават сравними резултати с финастерида, стандартното фармацевтично лечение.

Докато симптоматичното облекчение е подобно както в добавките, така и по отношение на рецептурните лекарства, страничните ефекти са по-рядко срещани при добавките.

Ефектът е особено забележим при еректилна дисфункция: добавките за простата са около пет пъти по-малко вероятно да бъдат свързани с този страничен ефект в сравнение с финастерид.

Бета ситостерол има мощни ефекти на свиване на простатата. Бета ситостерол е стероидно-подобно съединение, което се синтезира от растенията и изглежда, че има мощни ефекти върху увеличените простати.

Клинично изпитване, проведено от изследователи в Германия, последва група мъже, избрани на случаен принцип, за да получат или бета-ситостерол, или плацебо за шест месеца.

След шест месеца проследяване, изследователите прегледаха резултатите и установиха, че добавката на бета-ситостерол е ефективна за намаляване на симптомите в сравнение с плацебо.

Минералите също могат да помогнат за намаляване на размера на простатата и за подобряване на симптомите на уриниране. Макар че може да не обръщате особено внимание на количеството минерали като цинк или селен в диетата си, те могат да играят роля в доброкачествената хиперплазия на простатата.

Изследванията, публикувани в Индийския журнал по урология, предполагат, че нивата на цинк в тъканта на простатата намаляват, когато простатата е увеличена.

Това предполага, че дефицитът на цинк, който е доста често срещан сред по-възрастните мъже, може да е свързан с проблеми с простатата. Същото може да се отнася и за селена, друг микроелемент. Изследванията в Бразилия установиха, че добавката на простатата, която осигуряваше палмето заедно със селена, намалява симптомите на простатата в сравнение с плацебо.

Изследователите предлагат добавката да има противовъзпалителни ефекти, които намаляват размера на простатата и подобряват симптомите на урина.

Странични ефекти

Един от най-важните аспекти на добавките за простата е, че те предлагат по-малко смущаващ профил на страничните ефекти, отколкото стандартните лекарства, предписвани за лечение на увеличена простата.

Според мета-анализ на проучванията, добавките в тази категория са свързани с по-ниска честота на еректилна дисфункция, но малко по-висока честота на стомашно-чревни симптоми, в сравнение с финастерид. Все пак, страничните ефекти са описани като „леки и редки“.

Препоръчителна доза

Тъй като Сау палмето и бета ситостерола са двете най-добре проучени съставки на добавките за простата, важно е да се уверите, че дозировката на тези съставки е в съответствие с клиничните проучвания, които са били успешни.

Сау палметто е ефективен, когато се приема в дози от поне 300 mg дневно, обикновено разделени на три отделни дози. Бета-ситостеринът изглежда най-добре да се приема при дози от поне 20 mg дневно.

С други съставки, като микроелементи (цинк, мед, селен и т.н.), добрата простатна добавка ще има поне 100% от препоръчителния Ви дневен прием за тези ключови съставки.

Рекапитулация

Добавките за простата могат да предложат много от предимствата на фармацевтичното лечение за мъже с увеличена простата, но с по-малко странични ефекти.

Една добра добавка за простатата определено трябва да включва Сау Палмето и вероятно бета ситостерол. Микроелементи, като цинк и селен, също могат да играят роля във функцията на простатата.

Една добра добавка за простатата ще има баланс на билкови и минерални съставки. Неблагоприятните ефекти могат да включват стомашно-чревни симптоми като подуване на корема или газове, но те са рядкост – по-малко от един процент от мъжете в клинични проучвания за добавки за простата са имали тези ефекти.

Докато някои мъже в клинични изпитания изпитват еректилна дисфункция на добавки в простатата, степента им е далеч по-ниска от степента на еректилна дисфункция при мъжете, приемащи финастерид за увеличена простата.

Висококачествената добавка за простатата може да е точно това, от което се нуждаете, за да отблъсквате разочароващите симптоми на увеличената простата.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите хранителни добавки за увеличена простата. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Хранителна добавка подпомагаща нормалната функция на Вашата простата. Под формата на капки, които се приемат лесно с всяка напитка. Разработена със специално подбран микс от билкови екстракти Prostate Support подобрява състоянията при болезнена простата, често уриниране и проблеми с половата функция.

Предназначение:

Подпомага нормалната функция на простата, редуцира болезнено, често уриниране и възпалението на простатата. Подобрява общото състояние на простатата и половата функция.

Начин на употреба:

По 20 капки (1 ml) в 50 ml вода, веднъж дневно сутрин.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Помага за нормалното функциониране на простатата:

Специална формула за мъже, която помага за поддържане на здрава простата

Работи положително за подобряване на сексуалната функция и хормоналното равновесие

Спомага за ограничаване уголемяването (доброкачествената хиперплазия) на простатата

Помага за облекчаване на проблемите на уринарния тракт

Съдържа съставки с антибактериално и диуретично действие

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности.

ALPHA е хранителна добавка, произведена по иновативна технология в Германия и създадена специално за мъже. Тя подпомага нормалното функциониране на простатната жлеза с помощта на органична рецепта от доказани семена и билки от природата. ALPHA съдържа специално разработен, подобрен и по-ефективен комплекс от 7 органични съставки, които спомагат за благоприятно въздействие върху простатата и общото мъжко здраве.

Уголемяването на простата, известно още като доброкачествена хиперплазия, НЕ е просто заболяване. То е състояние, т.к се среща при 25% от мъжете на 40 годишна възраст, при 50% от мъжете на 50 и при 80% от мъжете над 60 години. Решение има и то в превантивния прием на безопасни съставки от природата. Точно каквито има в ALPHA.

Кога и за кой е подходящ ALPHA?

Мъже над 40-годишна възраст, които искат да се погрижат навреме за доброто здраве на своята простата.

При диагностицирано уголемяване на простата.

При затруднена сексуална функция в следствие на проблеми с простатната жлеза.

При проблеми с уринарния тракт като неочаквани и непреодолими позиви за уриниране, слаба струя, усещане за недоизпразване на пикочния мехур, неволно изпускане и др.

С какво ще ви помогне ALPHA?

Балансира функциите и спомага за нормалното функциониране на простатната жлеза.

Стимулира отделянето на по-голям обем урина и намаляването на честота на уриниране.

Премахва усещането на парене при уриниране и подобрява струята.

Подпомага сексуалната активност и дълголетие и хормоналното равновесие.

Спомага за нормализирането на сперматогенезата.

Тайната на ALPHA се крие в нейните натурални съставки:

Тиквено семе

То подобрява функционирането на простатата. Фитостеролите, открити в екстракта от тиквеното семе, облекчават проблемите, които причинява уголемената жлеза и намаляват възпалителните процеси.

Екстракт от лайка

Цветовете на лайката действат противовъзпалително и имат антибактериално действие.

Анасон

Той помага при възпаления на пикочната система. Предпазва организма от заразни болести подобно на антибиотиците, но без вредни странични ефекти.

Коприва

Има общо оздравително, противовъзпалително и диуретично действие. Тя намалява растежа на епителните клетки. Подобрява съотношението на тестостерона спрямо дехидротестостерона, което пряко допринася за свиване на уголемената простата.Това води до подобряване на струята при уриниране както и честотата на неочакваните позиви.

ALPHA не съдържа ГМО, лактоза и глутен и може да се приема дълго време като превантивна мярка срещу уголемяване на простата.

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности.

Съдържание на една опаковка: 60 растителни капсули

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

МЕНМАКС е създаден като формула от световноизвестния акад. Хлебаров. Той е продукт изцяло на билкова основа, напълно съобразен с потребностите на мъжкия организъм. Течната му формула се усвоява 100% от организма и затова има подчертано бързо действие. Поразителният му ефект идва от стимулирането на производството на лутеинизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон. А повишеното ниво на тестостерон води до повишаване на силата на мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността, подобрява спермогенезата, а с това повлиява положително качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди.

Имаме ли проблем

Случва ли Ви се често да сте изморени и дори да имате желание за секс, да сте физически изтощени и да не успеете да стигнете до пълна ерекция, или да свършите прекалено бързо? Задавате ли си основните въпроси:

Колко пъти не сте успели да стигнете до пълна ерекция или да я задържите достатъчно дълго време?

Колко пъти партньорката Ви е оставала разочарована?

Чувствал ли сте се виновен за това?

Искате ли да промените това? Искате ли да поемете нещата в свои ръце

Не се ограничавайте. Покажете пълния си потенциал!

Представете си радостта на партньорката Ви, ако имате по-силна и по-мощна ерекция. Помислете за удоволствието и екстаза, които ще й дарите. Превърнете се в мечтата на всяка жена! Бъдете винаги готов да я задоволите.

Бъдете сигурни в себе си, уверени, че ще можете да покажете на всяка жена колко сте добър и че можете да удовлетворите всичките й очаквания!

МЕНМАКС дава сексуална сила и мощ

МЕНМАКС е билкова хранителна добавка, създадена лабораторно, за да подобри значително сексуалната активност и да Ви даде сексуална сила и мощ.

МЕНМАКС води до няколко изключителни ефекта:

Увеличаване значително обема на еякулацията

Увеличава ерекцията

Удължава времето на половия акт

Увеличава интензивността на оргазмите

Активира спермогенезата

Поддържа нормалната функция на простатата

Подобрява либидото

МЕНМАКС поддържа нормалната функция на простатата

Специалистите констатират, че някои билки са ефективни за облекчаване на симптомите на уголемена простата. Тези билки могат да бъдат използвани самостоятелно или да се приемат в комбинации, тъй като имат различни, но синергични ефекти.

МЕНМАКС е много добро средство за справяне с проблема на доброкачествена хиперплазия на простатата.

МЕНМАКС е ефективен за облекчаване на симптомите на уголемена простата.

С МЕНМАКС ЩЕ НАКАРАТЕ ВСЯКА ЖЕНА ДА СЕ ВРЪЩА ПРИ ВАС!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Equilibra препоръчва за подпомагане при: Доброкачествена хиперплазия (уголемяване) на простатната жлеза, простатит, аденома, често, затруднено и непълно уриниране, възпалителни процеси в уринарния тракт, нарушени сексуални функции

Състав:

Всяка капсула съдържа: масло от тиквено семе – 373 mg; сао-палмето – 57,5 mg; червена боровинка- 50 mg; витамин Е – 15 mg; цинк – 5mg.

Действие:

Топ простата е фантастична комбинацията с висока биологична активност, която трайно нормализира функциите на простатната жлеза, чрез влияние върху ензимните процеси, водещи до уголемяването й, намалява възпалителните процеси и повишава сексуалната активност. Нормализира уринирането, подобрява еластичността на гладката мускулатура, възстановява размерите на разрасналата се жлезиста тъкан.

Допълнително действие:

Маслото от семки на медицинска тиква намалява увеличението на простатната жлеза (ДХП), подобрява функциите на уретрата и пикочния мехур. Препятства образуване на камъни в бъбреците, намалява нивата на лошия холестерол, има противовъзпалителен ефект. Естрактът от сао палмето(палма-джудже) препятства увеличаване на простатата, намалява честотата и подобрява уринирането, поддържа нормална сексуална активност, подкрепя дейността на отделителната система. Червената боровинка е с доказано противовъзпалително и антибактериално действие, особено върху отделителната система. Цинкът е жизненоважен за функциониране на простата микроелемент. Участва в редица ензимни системи, регулира нивата на тестостерона, играе основна роля в спермогенезата

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.