Най-добрите продукти за борба със стриите

1
293
Добави коментар
angels82
angels82

Какво са стриите?

Има много причини за получаване на стрии. Бременността е очевидната и най-честата причина, когато кожата не може да се справи с бързото разрастване, но също така те могат да се появят в следствие на растежа при тийнейджъри или от увеличаване на теглото – културистите са особено склонни към образуване на стрии. Добрата новина е, че те ще избледняват (или понякога изчезват) с течение на времето, но междувременно един добър крем, който може да хидратира и овлажнява, може да помогне за избледняване и намаляване на външния им вид, както и за защита срещу бъдещи стрии. Мазането на тялото с какаово масло, кокосово масло и масло от ший са традиционно полезни, но кремовете могат да бъдат по-лесни за нанасяне и съдържат различни активни съставки като витамин Е или ланолин.

 

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите препарати за борба със стрии. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

ПАЛМЪРС / PALMER’S Олио терапия за лице и тяло описание:

PALMER’S какаовото масло – олио терапия е една съвременна мултифункционална терапия за съвършенство на кожата, която може да се използва за цялото тяло включително и лицето.

Cetesomate-e комплекс е изключителна комбинация от ключови съставки, формулирани с цел дълбокото проникване от епидермалният слой на кожата.

Терапията е за лечение на белези, стрии, увредена кожа, за премахване на пигментни петна, изглаждане и изравняване на тена, подхранване на суха и дехидратирана кожа, както и за лечение на бръчки. Олио терапия не съдържа консерванти и е изключително подходяща за употреба по време и след бременност, като превенция от образуване на стрии, подхранване на кожата и нейната хидратация. Изключително лека и немазна формула абсорбираща мигновено в дълбочина, прави кожата мека и хидратирана за часове.

ПАЛМЪРС / PALMER’S Олио терапия за лице и тяло употреба:

Употребявайте чрез нанасяне на продукта върху проблемните участъци 3 пъти на ден за по-добър резултат с масажни движения или колкото пъти е необходимо. Има какаов аромат.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

ЕУЦЕРИН Олио против стрии 125 мл. / EUCERIN Body oil against stretch marks 125 ml.описание:

Eucerin Олио против стрии е разработено специално за нуждите на чувствителната кожа, дори по време на бременност. То съдържа витамин Е и висококачествени чисти растителни масла, богати на линолеева киселина, ненаситена мастна киселина, която подсилва естествената бариерна функция на кожата.

Олиото е лесно за нанасяне и се абсорбира бързо. Нанасянето с обикновен масаж стимулира кръвообръщението, подобрява еластичността на кожата и намалява появата на стрии.

Изследванията доказват, че Eucerin Олио против стрии значително намалява стриите и показва отлична ефективност и поносимост от кожата.

ЕУЦЕРИН Олио против стрии 125 мл. / EUCERIN Body oil against stretch marks 125 ml.употреба:

Нанасяйте олиото два пъти дневно върху засегнатите зони. Нежно масажирайте с кръгови движения, докато се абсорбира напълно.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

СЕБАМЕД / SEBAMED Крем против стрии описание:

Уникална TRIPLE SOFT ФОРМУЛА

Помага за възстановяване на съединителната тъкан.

Осигурява поддържаща грижа на кожата след медицински процедури за отслабване, след мезотерапия, липосукция, увеличаване или намаляване размера на гърдите.

Хипоалергенен. Подходящ за всички чувствителни области като гърдите, корема, бедрата и горната част на бедрата.

Не оцветява дрехите.

Съвместим със сонограми.

Със стойността на pH 5.5 подпомага функцията на биологичната киселинна мантия на кожата.

Подходящ като масажен крем.

СЕБАМЕД / SEBAMED Крем против стрии употреба:

Масажирайте Кремът против стрии два пъти на ден посредством кръгообразни движения на чиста и суха кожа. За оптимален ефект започнете използването му още в началото на бременността и няколко седмици след раждането. Може да се използва и по време на кърмене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

ЕЛАНСИЛ / ELANCYL Крем против стрии описание:

Кремът против стрии Elancyl помага за предотвратяване на появата на нови стрии и за намаляването на зараждащите се. Благодарение на високата концентрация на Картамово масло и морски екстракти, кремът против стрии хидратира, подхранва и омекотява кожата, като повишава еластичността й при разтягане. Мазната му текстура попива моментално.Може да се използва по време на пубертета и бременността (от четвъртия месец) или при значителна промяна на теглото.

ЕЛАНСИЛ / ELANCYL Крем против стрии приложение:

Нанасяйте 1-2 пъти дневно на корема, дупето, бедрата и ханша. Избягвайте гърдите по време на кърмене.Продуктите Elancyl са тествани под дерматологичен контрол и са подложени на стриктни тестове за гарантиране на ефективността и поносимостта им. Без парабени

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

МУСТЕЛА МАТЕРНИТЕ / MUSTELA MATERNITE Крем с двойно действие против стрии описание:

Специално формулиран за бременни и майки, Кремът  с двойно действие против стрии спомага за предотвратяване появата на стрии, благодарение на уникалната си комбинация от активни съставки и съставки от натурален произход:

– Пептиди от авокадо – патентована съставка от натурален произход, спомага за облекчаване чувството за опънатост на кожата,  подобрява еластичността, прави кожата мека и намалява чувството за дискомфорт.

– Галактоарабинан – патентована съставка за борба със стриите, извлечена от иглолистното растение лиственица. Поддържа кожата еластична, омекотява и помага на кожата да устои на прекомерното разтягане по време на бременността.

– Пчелен восък и масло от ший – осигуряват хидратация и подхранват кожата, като я правят по-мека.

Безопасен за мама и бебе:

Хипоалергенна формула
Оценен и отговарящ на изискванията за безопасност за майката и бебето по време на бременността и след раждането
Формула, съвместима с кърменето
В състава на формулата не са включени парабени, фталати, феноксиетанол, бисфеноли A и S, кофеин и алкохол

Формула, специално създадена да сведе до минимум риска от алергични реакции.

При спазване правилата за хигиена по време на кърмене.

Доказано ефективност:

При 96% от жените, които са използвали продукта не са се образували стрии.

96% потвърждават предпазния ефекът на продукта.

100% потвъждават устойчивост на поява на стрии.

Клинично проучване, проведено с 26 бременни жени, които са използвали продукта по време на цялата бременност. Оценяването е проведено под гинекологичен контрол  или при самооценка.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.