Най-добрите тримери за тяло

1
187
Добави коментар
angels82
angels82

Обща информация

Може би се чудите каква е разликата между тример за тяло и електрическа самобръсначка. И двете устройства са предназначени за премахване на косми и наистина има някакво припокриване между двете. Ето различията.

Електрическите самобръсначки са специално проектирани да се плъзгат по извивките на лицето на човека, като целят да осигурят късо бръснене.

Грижата за тяло е по-обща функция. Докато мнозина включват глави или аксесоари за брада, те са по-скоро насочени към космите по тялото, включително гърба, гърдите, краката, подмишниците, горната част на ръцете и слабините.

Кой се нуждае от обезкосмяване на тялото?

Не мислете, че тримерите за тяло са само за много космати момчета… или че трябва да махнете всеки косъм. Ако сте мъж с малко повече окосмяване, отколкото бихте искали в някоя част на тялото си, един тример за тяло ще бъде полезно допълнение към сутрешната ви рутина.

Можете да използвате устройството, за да премахнете цялото окосмяване от области, които обикновено са гладки – например, гърба ви – и просто почистете останалите космати области малко, като например подмишниците, гърдите и слабините.

Много от мъжете предпочитат да използват тример за тяло вместо кола маска, депилатори или лазерна епилация. Защо? Кола маската е болезнена, депилаторите са миризливи и отнемат много време, а лазерната епилация е скъпа и изисква много процедури.

Преди да закупите конкретен уред за тяло, помислете как ще го използвате. Например, искате ли напълно да премахнете всички косми в дадена област или просто искате да ги спрете малко? Задайте си следните въпроси, преди да направите покупката си. Вашите отговори ще ви помогнат да стесните търсенето.

За коя(и) област(и) е предназначен тримерът?

Ще откриете специални тримери за тяло, предназначени за гърба, за премахване на космите от носа или ушите, както и за почистване на брада и мустаци. Но повечето са универсални. Потърсете приставки за цялото тяло, ако искате да го използвате навсякъде.

Как се захранва тримера?

Повечето тримери за тяло имат акумулаторна батерия. Между употребите поставяте устройството на стойката за зареждане, докато батерията достигне пълна мощност. Някои тримери обаче използват батерии за еднократна употреба. Това може да бъде плюс, ако искате да пътувате с уреда си.

Какъв е животът на батерията?

Не искате да сте на половината процедура по бръснене, когато батерията умре. Изберете тример, който има дълъг живот на батерията, така че ще можете да свършите работата без загуба на мощност.

Как се усеща тримерът в ръката ви?

Правилният тример е удобен в ръката ви и лесен за ъгъл точно там, където ви е нужен.

Има ли настройки за дължина?

Добрият уред за тяло ви позволява да регулирате настройката за дължина на космите чрез превключване на накрайника. В зависимост от космите, която премахвате, може да искате по-дълга или по-къса дължина.

Включва ли калъф?

Много по-лесно е да съхранявате тримера за тяло и различните му аксесоари, ако има и калъф. Калъфът също е удобен за пътуване.

Устройството включва ли защитни прегради, които ви позволяват да почистите брадата си или подстригване, без да сваляте твърде много коса?

Можете да спестите доста пари за различни уреди, ако включва различни накрайници.

Има ли дълга дръжка за гърба?

Подстригването на космите без асистент е трудно упражнение, освен ако тримерът ви няма много дълга дръжка, специално предназначена за тази задача. Тези дръжки обикновено се сгъват за лесно съхранение, когато не ги използвате.

Колко лесно е да се почисти тримера?

Добрият тример лесно се разглобява за почистване. Трябва да можете да изплаквате всички части и предпазители и да избърсвате тялото на громера, за да премахнете парчетата косми, крема за бръснене и общия отпадък. Това поддържа устройството чисто.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите тримери за тяло. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

Philips Водоустойчив тример за тяло series 3000, Бръснене с нежност към кожата, 1 гребен за поставяне с щракване, 3 мм, 50 мин без кабел/8

Гладко бръснене на тялото Създадена да предпазва дори чувствителните зони Серия 3000 е създадена да преминава през окосмяването, без да прави компромис с комфорта на кожата. Можете да използвате щадящата кожата самобръсначка или да подстригвате, като закрепите гребана от 3 мм. Щадяща кожата Бръснете или подстригвайте с увереност всички зони по тялото Заоблените краища и хипоалергенна пластина за комфорт на кожата Включва 1 гребен за естествено подстригване (3 мм) Лесна употреба 50 минути работа без кабел след 8 часа зареждане Лесен за почистване и употреба под душа или извън него Ергономично захващане за максимален контрол Създаден за дълъг живот 2 години гаранция, работи с напреженията в цял свят, не се нуждае от смазване

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Защитава кожата ви, докато подстригвате

Уникалният предпазител за кожата защитава дори най-чувствителните области по тялото ви, като ви позволява комфортно да подрязвате косъмчета до 0,5 мм, без пряко да излагате кожата си на въздействието на остриетата.

Безпроблемно подстригва косъмчетата в двете посоки

Уникално проектирана за подстригване на косъмчетата както напред, така и в обратна посока, тази машинка за подстригване дава възможност да се уловят и отрежат косъмчетата дори когато те растат в различни посоки.

Поставете 3 мм гребен за по-голяма дължина

Просто поставете двупосочния гребен и подрязвайте косъмчетата си във всяка посока с постоянна дължина от 3 мм.

Лесна за почистване и употреба под душа и извън него

Осигурява комфортно и плътно подстригване под душа и извън него. Philips Bodygroom е 100% водоустойчив, така че можете просто да го изплакнете, за да го почистите, когато приключите.

Easily store your body groomer wherever you want

Закачете Philips Bodygroom, където ви е най-удобно. Лесно достъпен и винаги в готовност.

Включва една батерия AA, до 2 месеца употреба

Безжична употреба благодарение на захранването с батерия AA – Philips Bodygroom е готов за използване навсякъде и по всяко време. За оптимално представяне и употреба до два месеца използвайте висококачествени алкални батерии АА от Philips. Ефективността на батериите и техният живот е възможно да се различават в зависимост от вида на косъма и честотата на употреба.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Изключителен стил и прецизност

Мултифункционален тример „14 в 1“ за изключителна гъвкавост

14 инструмента

Технология DualCut

До 180 мин време на работа

Водоустойчив

Технология DualCut за максимална прецизност с 2 пъти повече ножчета

Технология DualCut за максимална прецизност с 2 пъти повече ножчета

Насладете се на идеална прецизност с технологията DualCut, която включва 2 пъти повече ножчета. Стоманените ножчета леко се докосват едно в друго – като се наточват, докато работят. Това води до ножчета, които след 5 години използване са остри като през първия ден.

Подстригвайте и оформяйте лицето, косата и тялото си с 14 инструмента

Този мултифункционален тример „всичко в едно“ удобно подстригва и оформя космите ма лицето, подстригва косата и оформя окосмяването на тялото.

Металният мултифункционален тример прецизно подстригва брадата, косата и тялото

Металният мултифункционален тример прецизно подстригва брадата, косата и тялото

Използвайте металния мултифункционален тример с технология DualCut без гребен, за да получите изчистени, остри линии около брадата, шията и линията на косата, или за оформяне на окосмяването на тялото до минимална дължина.

Самобръсначката за тяло удобно бръсне окосмяването по тялото

Бръснете удобно под врата със самобръсначката за тяло. Нашата уникална система на предпазителя на кожата предпазва дори най-чувствителните зони на тялото, което ви позволява да бръснете удобно окосмяването на разстояние от дори 0,5 мм.

Прецизната самобръсначка идеално оформя краищата на бузите, брадичката и шията

Използвайте прецизната самобръсначка след подстригване, за да оформите прецизно краищата на вашите бузи, брадичка и шията.

Прецизният тример оформя краищата на вашата брада или козя брадичка

Създайте чисти линии, контури и детайли с прецизност, за да изразите или смените вашия стил.

Тримерът за нос премахва нежеланите косми в носа и ушите

Премахнете нежелани косми в носа и ушите лесно и удобно.

8 гребена за подстригване на лицето, косата и тялото

2 гребена за набола брада (1,2 мм), 1 регулируем гребен за брада (3-7 мм), 3 гребена за коса (9,12,16 мм) и 2 гребена за тяло (3,5 мм).

Гумирана дръжка без приплъзване за подобрен комфорт и контрол

Висококачествена гумирана дръжка за превъзходен комфорт и контрол по време на подстригване.

Водоустойчив за удобно използване под душа и почистване

Този мултифункционален тример е проектиран да бъде водоустойчив, за да можете да го използвате удобно под душа и да го почиствате лесно под течаща вода.

Калъф за съхранение за лесно организиране и пътуване

Използвайте удобния калъф за съхранение и пътуване. Той съхранява и предпазва вашия мултифункционален тример и всичките приставки, когато сте в движение.

5 години гаранция и работи с напреженията в цял свят

Заставаме зад този мултифункционален тример Philips с 5-годишна гаранция. Нашите продукти за оформяне са създадени за дълъг живот и са проектирани да осигуряват надеждна работа през цялото време. Никога няма да се налага да смазвате частите на този мултифункционален тример и батерията му е съвместима с напреженията в цял свят.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

Тример за тяло Philips Series 5000 BG5020/15

Тип: Тример за тяло

Вид бръснене: Сухо бръснене/Мокро бръснене

Работа: Без кабел

Цвят: Черен/Сребрист

Гаранция: 2 години

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.