Евтини дамски зимни якета

1
469
Добави коментар
fire19
fire19

Какви ще са тенденциите при дамските зимни якета за 2019-2020?

Туидни палта, монохромни есенно-зимни тоалети, oversize якета и какво ли още не… Новият сезон идва с изключително разнообразие от прекрасни и евтини дамски зимни якета, подходящи за ежедневието и по-специални случаи.

Избор на дамско зимно яке

Съвременните дами първо търсят да видят стилна ежедневна визия в ежедневното си облекло като едва на втори план идва удобството, материята и практичността на модела. Не че това е лошо…но зимното яке трябва да бъде достатъчно добре подплатено, за да Ви топли през коварните зимни дни, и също толкова прекрасно, за да се чувствате красиви в него. По-долу сме събрали за Вас точно такива практични и стилни модели на дамско зимно яке.

Пух, пух и още пух

Любимите на дамите пухени материи отново ще изкушават през идния сезон. Ще се нагледаме на богат избор от модели с пух, присъстващ частично или изцяло в зимните якета. Пухените връхни дрехи могат да бъдат както строго ежедневни, така и строго официални. Всичко това се определя от елементите и материята на изработка. Например, по-лъскавите якета стоят много по-добре, когато сте ги комбинирали с подходящи артикули, отново принадлежащи към този стил. Докато пухените палта и якета, например, могат да бъдат чудесен избор и за ежедневието, и за офиса.

Големите якета oversize

И миналата зима, и тази ще виждаме oversize модели, които знаменитостите в Америка така силно обичат. Топ модели, актриси и артисти обожават този модел якета и връхни дрехи, защото са оригинални, интересни и мега удобни. Можете да ги комбинирате буквално с каквото си поискате без да изглеждате нелепо.

Асиметрични облекла

Ако сте си мислили, че дизайнерите ще се отрекат от асиметричните модели, объркали сте се. Този вид облекла са не само обичани и предпочитани от дамите всеки сезон, но и можете да ги намерите на различни цени от евтини дамски зимни якета с асиметрия до по-скъпи алтернативи.

Като цяло не можем да кажем, че през 2019-2020 ще видим изцяло нови визии, но определено ще забележим доза свежест и креативност в повечето модели на известните топ модни марки, особено, като Гучи.

Говорейки за Гучи, няма как да не обърнем внимание на шик късите дамски якета с декорации от кристали. Отново забелязваме и класически ципове, бутони и нитове по някои модели, както и пух с коланче и яка.

Ако си търсите модерно и евтино дамско зимно яке, вижте кои ще бъдат отново на почит и този сезон.

Дамски якета на ниски цени “Метални” якета

Металният ефект през последните години се превърна в истински хит сред дамите и неслучайно. Ефектът наистина е зашеметяващ, визията е оригинална, а стилът безупречен. С такова яке с метален ефект със сигурност ще бъдете в очите на хората, където и да стъпите. Още по-добре – за дамите, които искат да блеснат с разкошна визия тази зима, “металните” якета са перфектният избор.

Къси дамски якета/грейки

Може и да не са най-удачният вариант при първите снеговалежи и студове, но пък, знаете, красотата понякога изисква жертви. Ако сте почитатели на късите грейки и якета, съветваме Ви да се насочите към моделите с пухена яка и качулка, за да Ви е топло, практично и да се чувствате стилни през целия ден.

Палто-яке

Изключително красив и достъпен вариант – дългото палто е чудесен избор, с който ще държите кръста си топъл докато вършите задълженията си. Палтото-яке допринася за една по-различна и елегантна визия, с която със сигурност ще изпъквате тази зима.