Модерни дамски жилетки

1
149
Добави коментар
fire19
fire19

Ако се чудите как точно да се облечете през хладните есенни дни и вечери, с радост ще Ви помогнем в днешната статия. 

Един от най-обичаните есенни артикули е жилетката. Тя е не само изключително симпатичен аксесоар в есенната визия на дамите, но и осигурява топлина и мекота през деня. Дамските жилетки са и изключително практични и стилни. Могат да се съчетават почти с всичко и отиват на всички дами. 

Без особено значение от формата на тялото, повечето дамски жилетки, да не кажем и всичките, отиват както на слабички, така и на по-закръглени дами. Нещо повече, по-удължените модели жилетки са перфектни за по-ниските дами, защото издължават визуално крака и ги правят да изглеждат по-високи и стройни. За пълничките пък се препоръчват по-свободните модели жилетки, тъй като не подчертават проблемите места и в същото време падат свободно по тялото.  

Видове дамски жилетки 
Тип болера – много симпатичен модел жилетки с къса дължина над линията на талията. Този вид жилетки стои прекрасно с летни и вечерни тоалети, рокли, поли, бодита и др. Жилетка парео – любимец на дизайнерите – този тип жилетка прилича на типичните наметала, пончо или палта, само че без ръкави. Спортни жилетки – класическата представа за жилетка за улична мода. Това обаче съвсем не означава, че ще се лишите от стилна и топла есенна визия. Напротив, спортните жилетки са интересни с декоративните си елементи, могат да бъдат с копчета, удобни ципове, качулки и др. 

Изработени са от водоустойчив материал за суха и топла есен. 

Жилетка от трикотаж – преобладават на пазара заради супер удобството и прекрасната си визия и разнообразие. Мекички, топлички и удобни са и позволяват креативни форми и визии заради качествения си текстил. Кожени жилетки – страхотно се съчетават с поли и рокли, и въобще всякакъв тип елегантно облекло. 

Facebook
Messenger
Viber
Twitter
Pinterest

Related posts