Issey Miyake ни остави с отворени усти с колекцията пролет – лято 2020

1
134
Добави коментар
svetla58
svetla58

Голяма част от най – известните марки като Balenciaga, Gucci, Dior и много други представиха своите колекции пролет/ лято 2020. Всяка една от тях e на високо ниво, което със сигурност няма как да остане незабелязано, но колекция на Issey Miyake, остави дори дизайнерите на тези марки с отворени усти.
Новият вътрешно назначен директор на Issey Miyake – Сатоши Кондо се погрижи за това, ревюто да е като представление.

Моделите, които бяха облечени в Miyake, първо изпълниха танцов ритуал, след това част от тях се появиха на скейбордове. Но най – впечатляващото бе, че моделите от колекция пролет – лято 2020 се спуснахна от тавана на залата, сякаш падат от небето и за секунди бяха върху грациозните тела на моделите. И точно когато си помислихме, че това е края моделите започнаха да греят и подскачат нагоре – надолу, демонстрирайки свободата на елегантните рокли, с които бяха.

Този тип шоу е нож с две остриета, защото хората, могат да не забележат толкова моделите, колкото начина, по който го представят. Разбира се, това се случи , защото това, което впечатли обществото не бяха дрехите от колекция, а шоуто. Но, това не е фатално, защото Issey Miyake ни изненадва всеки път с иновации при представянето на новите колекции и въпреки това, колекцията им за топлите сезони на 2020 година ще бъде една от най – популярните.

Тагове
issey, Issey Miyake, Issey Miyake spring summer 2020, Баленсиага, Гучи, еМОДНО, мода, модели със скейтборд, нова колекция, Парис, ПОДИУМ, Прада, пролет лято 2020, ревю, стил, танцуващи модели