Отблизо с фитнес треньора Хриси Парова

1
139
Добави коментар
svetla58
svetla58

Хриси Парова е на 30 години, родом от Казънлък, но от години живее в София. Тя се занимава с персонални кондиционни тренировки само за жени. Освен това тя изготвя персонални хранителни и тренировъчни режими, а от скоро предлага и спортни облекла в онлайн пространството.

Би ли се oписала  с няколко думи ? 

Буквално с няколко думи мога да кажа ,че съм усмихната , позитивна и много работлива.

Как се мотивира да започнеш да тренираш всеки ден?

Определено най-големият ми мотиватор е огледалото. Разбира е, не всеки ден имам възможност да тренирам, но ако имам време, винаги мога да се мотивирам. Най-вече с хубава музика и няколко мотивиращи слова от мен към мен …

В началото беше ли ти трудно да свикнеш с тренировките?

Започнах да тренирам с голямо желание ,за да върна килограмите си след бременността. Бях много мотивирана тогава и определено не ми беше трудно да подредя тренировките графика си дори и с малкото бебе. За това смятам и до ден днешен, че ако има човек желание има и начин. Разбира се тогава тренирах всеки ден в къщи и определено този комфорт м и доставяше и удоволствие.

 От колко време трeнираш?

Тренирам активно и се занимавам с тренировки в домашни условия и във фитнес от вече 8 години. Точно няколко месеца след като родих, осъзнах,че това ме вълнува и ме интересува не просто, като част от желанието ми да вляза в старите дрехи, а значително повече. Тогава дойде и многото ликтература по темата и от там превръщането му в моя професия.

Какво е най – важно за теб преди тренировка?

Преди тренировка за мен е важно да съм пила кафе. Да започна тренировката с усмивка , с бутилка вода и слушалките ми.

 Колко време след като започна да тренираш усилено почна да правиш хранителни режими?

Може би две години след като стартира моята промяна започнах да правя хранителни и тренировъчни режими за други дами.

Би ли дала няколко фитнес съвета на нашата аудитория? И няколко съвета за храненето?

Много ми е трудно да давам съвети, защото смятам, че трябва да се промени разбирането, че това е универсална материя. Моят подход е строго индивидуален към всяка една жена ! Но нека все пак мотивираме читателите  ни казвайки им : Мили дами повярвайте ми, че менюто може да бъде и разнообразно и вкусно и то винаги стои на една крачка от вас, а именно на тази където се намират тренировките. Насилете се, но опитайте да тренирате всеки ден в продължение на месец, повярвайте ми след това идва лесното.

 Успяваш ли да съчетаеш страстта към тренировките и личния живот? Ако да как?

Определено смятам, че мога да съчетавам в ежедневието си цялата плетка от работа,  домакинство и времето за прекрасния ми син. Мисля, че е трудно, но не и невъзможно.  Имам много примери пред себе си, които също успяват така добре да съчетаят всички елементи в ежедневието си. Смятам, че всичко останало е извинение или оправдание. Пожелавам на все повече дами да успяват, за да намират време за тях, за да бъдат по-щастливи усмихнати и позитивни майки, съпруги и успяващи жени.