Родители споделят за най-страшните думи на децата си

9
244
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Родители споделят за най-страшните думи на децата си …

Вероятно, всеки родител ще се изплаши ако чуе малкото си дете да казва: „Мамо, какво е това бяло нещо, което минава през стената?„. Още повече, че самият родител не вижда нищо необичайно на тази стена (Zona666.com).

Повечето деца, до определена възраст просто не разбират такива фрази като “да си държат езика зад зъбите си” и говорят за почти всичко, което им идва на ум, без да помислят как ще го възприемат техните родители.

Някои от тези неща са просто тривиални, други са смешни, а трети са направо зловещи.

Австралийски майки споделят във Facebook най-страшните фрази, които са чули от децата си. Децата вероятното са наблюдавали призраци, спомняли са си за минали животи или спомени преди раждането.

Една майка пише:

„Моята петгодишна дъщеря беше в хола с мен и гледаше телевизия. Тя седеше на пода. Внезапно се обърна към мен и каза: “​​Мамо, какво е бялото нещо, което мина през стената?”. Не знаех. какво да й отговоря … “

Друга майка си спомня, как децата й започват да й казват, че една от играчките им ги примамва и ги моли да „правят лоши неща“, когато родителите им ги няма.

Трета майка пише, че веднъж нейният 5-годишен син отишъл с нея да посетят болен роднина в клиниката. Изведнъж започнал да разказва как самият той е бил в същата болница, когато е имал рак на кръвта.

В същото време, той никога не е страдал от нещо подобно и роднините му не са имали такива болести. Освен това, това било първото му посещение в тази болница.

Баща пише:

„Веднъж подреждах разни неща у дома. Бях извадил много от старите неща на баща ми. Моята дъщеря дойде, взе портфейла на баща ми и каза: „Той беше мой, когато бях момче.„.“

Още от разказите:

„По едно време, постоянно се събуждах в 3 часа сутринта от факта, че синът ми разговаряше с някого и се смееше в стаята си. Това се случваше всяка вечер, в продължение на три години. Тогава той каза, че през нощта при него идвало малко момче и той си играел с него.

Винаги се случваше между 3 и 4 часа сутринта. След години той ми каза, че брат му спрял да идва при него. Той не знаеше, че има брат-близнак, който умря при раждането.“

Друга майка споделя, че баба й е починала преди три години. Един ден, тя извадила една от дрехите на починалата и започнала да я облича. Тази дреха бързо станала много обичана от малката й дъщеря.

Един ден, детето казало, че тази рокля принадлежи на баба Лорета, и че тя я харесва много. Баба Лорета умира, когато това момиче е само на 6 месеца. И никога не е коментирано пред нея за дрехите на починалата.

Разказите са много … Децата виждат различни паранормални неща и говорят открито за тях, като шокират близките си.

Те все още нямат обремененото мислене на възрастните или притеснения от подигравки и недоверие …