Най-ефикасното решение за тази зима

1
151
Добави коментар
pophristova95
pophristova95

Животът в колектив ( детска градина, училище…) благоприятства разпространението на вируси и бактерии. Промените в начина на живот (нарушен сън, училище, диета с ниско съдържание на плодове и зеленчуци…), замърсяването и многократното, и продължително лечение с антибиотици, могат да бъдат отговорни за отслабване на естествените защитни сили. Имунитетът при децата не е напълно развит и затова понякога се налага да получи “външна” помощ.

Pediakid създаде продукти, които трябва да се използват предимно през периода есен-зима. Те са доказателство, че с помощта на природните съставки, могат да бъдат подсилени естествените защитни сили при децата.

 

Кое е едно от най-ефикасните решения за есенно-зимния период?

 

PEDIAKID Spray Nez-Gorge (Спрей за нос и гърло) – за облекчаване на хремата и успокояване на гърлото

Този продукт е комбинация от вода от Мъртво море (която механично почиства лигавиците и улеснява изхвърлянето на слуз и микроби) и алое вера (с образуване на защитен филм върху лигавиците, които предпазва от дразнене, успокоява болките в гърлото и ограничава разпространението на инфекциите).

Спреят за нос и гърло PEDIAKID съдържа още екстракти от ехинацея, прополис, мед, евкалипт и розмарин. В опаковката има 2 накрайника (за нос и гърло). Без допълнителен газ!

Препоръчана дневна доза: Прочетете внимателно инструкциите и съветите за употреба, преди да използвате този спрей!

За нос: 2 впръсквания във всяка ноздра, 2-3 пъти на ден, в продължение на 5 дни. Подходящ и за бебета.

За гърло: 2 впръсквания в задната част на гърлото (от над 30 месечна възраст), 3-4 пъти дневно, в продължение на 5 дни. Може да се използва и за профилактика!

След изтичане на 5 дни е желателно да се продължи със Сиропа за нос и гърло!