Зравословно хранене и спорт ≫ STCNUTRITION

1
122
Добави коментар
pophristova95
pophristova95

Храненето е елемент на благосъстоянието и здравето! Да не забравяме, че трябва да се изразходват възможните излишни калории, свързани с приема на богати ястия, често мазни, които са характерни за този сезон …

Не трябва да губим нито мотивация, нито енергия!

Липса на тонус, умора?

Умората често се причинява от липсата на определени витамини и минерали!  Всъщност, въпреки богатата диета е важно да се знае, че има определени нива от  микроелементи, от които тялото се нуждае, за да запази своята жизненост.

Витамините от група В са полезни за енергийния метаболизъм и много други функции (синтез на червени кръвни клетки, поддържане на имунната система …), които влияят на дневната форма. Те се намират в зърнените храни, бобовите растения и др.

Vit.С e активна защита срещу през зимата и намалява умората. Това е е станало почти клише … и въпреки това работи! В студените месеци, не забравяйте да ядете достатъчно пресни плодове и зеленчуци!

Магнезий: сухите плодове и зеленчуци са отличен източник – да не говорим за шоколад, за предпочитане черен, така че да не е прекалено сладък, и да консумира в умерени количества.

Желязо: това е ключът към транспорта на кислород в тялото и дефицитът му (много често срещан при жените), често е причина за хронична умора! Налично е най-много в месото и рибата.

Но да не забравяме и билките! Сред най-известните са:

Женшен: този адаптоген е стимулант за тялото и му позволява, в случай на умора, да поддържа способността му за физически и интелектуални усилия;

Гуарана: много богата на кофеин (7 пъти повече от кафето!), Стимулира ЦНС чрез увеличаване на производството на адреналин, което намалява чувството на умора и улеснява интелектуалната работа;

Мака: също е адаптоген, който укрепва всички функции на тялото. Действа тонизиращо на целия организъм и подпомага спортната активност.

Зимна умора? Трудно е да се тренира? Съществуват естествени решения!

STC Nutrition предлага най-добрите природни съставки за доставка на основни хранителни вещества и стимулиращи билки, специално адаптирани към нуждите на спортуващите, които искат да се хранят здравословно.

TVS 500

Благодарение на своя уникален състав – 16 растителни екстракта от билки, 8 витамина и минерала (годжи бери, прополис, ехинацея, семена от грейпфрут, алое вера, ацерола, гуарана, жен-шен, спирулина, Vit.В, Vit.С, магнезий, желязо .. .), TVS 500 е идеалният продукт за тонус и концентрация,  през есента и зимата!

Екстрактът от гуарана намалява умствената умора;

Екстрактите от женшен и спирулина допринасят за резистентността на тялото и подобряват жизнеността;

Екстрактът от Сибирски женшен поддържа физическите и умствените способности, в случай на умора;

Витамини C-B6-B9-B12, магнезий и желязо помагат за намаляване на умората;

Екстракти от ехинацея, хлорела, куркума, алое и папая, витамини C-B6-B12 и мед, поддържат естествените защитни сили;

Vit. С, манган, алое и спирулина предпазват клетките от оксидативен стрес.

За период от 15 дни. Да се ​​подновява 2 пъти на сезон!

33 VITAMINS & ANTIOXYDANTS

В редуване с TVS 500, 33 Vitamins & Antioxydants съдържат витамини, минерали и антиоксиданти, за намаляване на стреса и засилване на тонуса: гинко билоба, боровинки, маслинови листа, розмарин и стафиди, са богати на антиоксиданти. В комбинация с мед, манган, селен, цинк, Vit.В2, Vit.С и Vit.Е, те помагат за предпазване на клетките от оксидативен стрес; Витамините B6-B9-B12 и C, мед, селен и цинк участват в по-доброто функциониране на имунната система.

CARNITINE COMPLEX

CARNITINE COMPLEX е специално разработен за да засили издръжливостта на спортистите, които желаят да поддържат добро физическото и психическото състояние, за дълъг период. Карнитинът в този продукт е L-Carnitine Carnipure ™, на швейцарската фирма Lonza (www.carnipure-for-you.com) – най-доброто качество на пазара.

CARNITINE COMPLEX съдържа още и екстракт от женшен, и Vit.B6, които спомагат за поддържането на  оптимални физически и умствени способности, особено при умора.

За период  15 до 30 дни.

GUARANA SHOT

Точно преди тренировка или състезание, GUARANA SHOT води до добър “тласък”, благодарение на екстракта от гуарана, Vit.C и Vit.B6. Последните спомагат за намаляване на умората и поддържане на бдителността и концентрацията.

ISOTONIC POWER

По време на тренировка,  енергийната и изотонична напитка ISOTONIC POWER,  не само осигурява въглехидрати за енергия и електролити за оптимална хидратация, подпомага за поддържане на ефективността по време на продължителни упражнения за издръжливост, но има и  стимулиращ екстракт от Гуарана и екстракт от грозде Powergrape®. Последният помага за предпазване на клетките от оксидативен стрес и намалява усещането за тежест в краката (www.powergrape.fr).