Конферетни зали: Как да проведем нашето мероприятие успешно?

1
191
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Конферентният туризъм става все по-популярен по света, но и у нас. Хора от всички бизнес сфери се събират заедно за форуми, срещи, консултации, преговори, презентации, изложения, конгреси, симпозиуми и много други събития. В такива случаи е изключително важно събитието да се проведе на подходящо място.

Къде да проведем нашето събитие?

Най-добрият вариант за организиране на такова събитие е наемането на конферентна зала в хотел, който да подсигури и настаняването на участниците. Бизнесмените вече не са доволни от настаняване в хотел с категория под 4 звезди, затова наемането на конферентни зали в бизнес хотел е перфектния вариант за целта. Там ще ви бъдат осигурени всички необходими условия за хранене и престой, при това събитието ще съвпада с мястото за настаняване на гостите.

Защо точно бизнес хотел?

Ползването на ресторант

Освен възможността за ползване на различни по капацитет конферентни зали, бизнес хотелът има и собствен ресторант, който ще се погрижи за изключителното кулинарно преживяване на посетителите. Там се готвят ястия от различни национални кухни и се сервират напитки, които ще допринесат за ситостта и доброто настроение на участниците в събитието. И тъй като общата маса сближава хората, ресторантът ще съдейства за това посетителите да станат приятели до края на събитието.

Ползването на различни хотелски услуги

Наемането на конферентни зали в бизнес хотел има още едно голямо предимство.  Участниците в мероприятието ще имат възможността да се възползват от всички услуги, предлагани от хотела. Такива са закритият вътрешен басейн, спа салон с термо зона и спа терапии, салон за красота, фитнес зала и други удобства, които ще обогатя преживяването на участниците от една страна, а от друга ще допринесат за ползотворната им почивка и развлечение след уморителните часове, прекарани в конферентната зала.

Конферентни зали в бизнес хотел

Подходящите конферентни зали предоставят ползотворна и творческа обстановка. Те трябва да са перфектно климатизирани и оборудвани с всички необходими технологии за спокойното и успешно провеждане на мероприятието. В допълнение персоналът на хотела ще ви окаже цялото необходимо съдействие за кетъринга на гостите. За целта е необходимо между организатора и хотела да има постоянна комуникация. Това до голяма степен ще улесни подготовката за събитието.

Свързани