Обувките, които трябва да имаме през тази есен

1
110
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вижте кои са актуалните обувки, боти и ботуши за настоящия сезон есен/зима 2019-2020. Удобните модели на платформа, макар и с по-грубоват вид, ще са по-модерни от кукленските варианти. Тенденциите предлагат нещичко и за почитателите на блясъка, както и разбира се за онези, които харесват класическите стилето токчета. Вижте 5 тенденции при обувките тази есен.

 Обувки с много връзки

Интересна тенденция за есен/зима 2019-2020 са обувките, ботите и ботушите с връзки. Моделите, при които тънките връвчици минават през целия крак са най-актуални. Най-често ги виждаме при моделите с остър връх. Тези обувки са подходящи за по-слаби глезени и прасци, защото следват формата на крака и я подчертават.

Купи ботуши с връзки

Обувки с квадратен връх

Обувките с квадратен връх не са за всеки вкус, но пък са топ тенденция този сезон. Носете ги с по-елегантна визия – костюм с пола или панталон. Ще ви допаднат, ако харесвате официални обувки, но стъпалото ви е по-широко. Моделът е по-щадящ в сравнение с тези с остър връх.

Купи обувки с квадратен връх

 Грубовати, но удобни боти и ботуши

Вдъхновени от милитъри стила, грубоватите боти и ботуши са топ тренд за сезон есен/зима 2019-2020. Забелязваме както модели с връзки, така и варианти с цип.

 Купи кожени боти

 

Купи кубинки от еко кожа

Обувки с животински принт

Животинският принт е навсякъде този сезон. Затова не бива да се изненадвате, че го откривате и при обувките. Принтовете варират – от класическия леопардов до имитиращите змийска и крокодилска кожа.

Купи боти с принт

Спортни обувки за комфорт през деня

Неведнъж сме говорили за атлейжър стила и как съвременните инфлуенсъри го наложиха сред модните тенденции. Затова и е логично спортните обувки да са топ тенденция през всички сезони. Залага се на по-изчистените модели, като сред цветовете доминира белият.

Купи Nike Air Max

Купи обувки Fila

Тагове
Fila, nike air max, боти, боти с принт, ботуши, ботуши с много връзки, есенни обувки, мода, обувки, Обувки 2019, обувки с квадратен връх, спортни обувки, стил