Малките неща, които правят дома ни по – уютен

1
96
Добави коментар
svetla58
svetla58

Без значение колко много харесваме интериора на дома си, от време на време ни се иска да променим нещо в него. Въпреки това, не всеки може да си позволи радикална промяна. Но с малко креативност и правилните елементи, може да го превърнем в най – уютното кътче.

1.Дифузер

Миризмите много силно влияят на психичното състояние на човека. Те могат да се успокоят, да породят романтично настроение, да ни върнат дори определени спомени. Затова не е чудно, че ароматен дифузер ще внесе много уют. Днес има огромно разнообразие на стилове – еко-стил, прованс или дифузор в стил хай-тек, в зависимост от интериора на вашия дом.

Купи дифузер с етерични масла

Купи дифузер с аромати

2. Свещи

Свещи могат да направят всяко пространство по-удобно и по-романтично. За ваша безопасност обаче, е по – добре да изберете свещи на батерии. Сложете ги в декоративни фенери, добавете гирлянди и ги аранжирайте на перваза на прозореца.

Купи цветни свещи

Купи комплект свещи с LED светлина 

3. Люлеещ се стол

Съвременните люлеещи се столове вече не са онези големи масивни дървени конструкции като старите. Сега те са леки, имат меки седалки и се вписват идеално във всеки интериор.

Купи бял люлеещ се стол 

Купи тъмен люлеещ се стол

4. Пухкав килим

Много хора вече предпочитат да оставят килима, за да покажат красивия  под. Но не се отказвайте от него, защото той дава текстура, добавя топлина и чар във всяко помещение.

Купи пухкав килим

 

5. Кадифени възглавници

Ако търсите начин да придадете уют на дневната, сложете възглавници от кадифе на дивана. Те изглеждат луксозно и са много приятни на допир.

6. Картини или плакати 

Голите стени са тъжни и изглеждат безлично. Можете да решите проблема с помощта на картини и плакати. Каквото и да казват дизайнерите, те придават динамика, свежест и жизненост на пространството.