Журналистите във Враца мълчат за продажбата на общински имоти по 5 лв.

1
119
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

В петък имаше извънредно заседание на общинските съветници във Враца-неотложни дела чакаха общинарите-дни,преди изборите!Баницата за подялба беше огромна,а парчетата бяха на символично ниски цени.Разпродаваха се имоти с първоначално  обявена цена от 2 лв.кв.м. която след обсъждане порасна до 5 лв.кв.м. Това пише във фейсбук страницата си Цветомир Василев.

Съветниците от все още управляващата партия ГЕРБ, гласуваха под строй, единодушно, разпродаването на общинските имоти, но освен това, решиха с чужда пита помен да правят. Гласуваха заем в размер на около милион и половина, с който ще довършат започнатият ремонт на пешеходната зона.Честито на всички внуци и правнуци на врачани!

Едно не стана ясно на жителите на града – защо се бърза с това неотложно разпродаване и теглене на кррдит? Властта има страхове за бъдещето си или гони други цели?

Община Враца се опита да опрости данък на инвеститор в града, но това решение не мина първо четене. Врачани са богати според управниците и без много да се мисли, щом имат –опрощават, подаряват, теглят кредити! Интересно е как „обективния журналистически елит“ мълчи по темата за подарените (разбирайте продадени) имоти!

А кой ще плаща, бъдещето ще покаже!, допълни Цветомир Василев.