Хороскоп за днес – 23 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
166
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 23 октомври 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за раздели и постигане на крайни цели. Не започвайте нищо ново преди да сте намерили решение на старите проблеми, да сте приключили с обещаната работа и да сте си взели парите. Денят е добър за пристигане в крайна дестинация, а не за тръгване на път. Срещите ви ще помогнат за приключване на неотложните проекти и за финализиране на определени връзки.

Телец 21 Апр – 21 Май

Предприетото в този ден с голяма амбиция, желания и хъс за работа ще претърпи провал. Продължете и довършете работата, която сте започнали и се издължете по всички възможни начини. Родените в третата декада да не се намесват в избора на хората, от които по някакъв начин зависят. Не давайте съвети на шефа, за да не излезете виновни за неговия неуспех.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден за приключване и връщане на стари дългове. Поне една грижа ще отпадне. Добре е да се дипломирате и да приключите с отдавна движени професионални задачи. Чакайте награди за добре свършената работа. След този ден преминавате на нова навивка на развитие и отговорностите ви може да станат по-големи. Всеки на своята позиция трябва да пристигне на следващата гара в живота.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Правете всичко без бързане, за да избегнете пренапрежението и нервните сривове. Не се състезавайте с никого. Бавно и полека ще постигнете целите си и ще се похвалите с победа. Ако избързате, ако притискате някого с изисквания или позволите да ви оказват натиск, ситуацията може да излезе от контрол. Останете пасивни там, където знаете, че нещата не зависят от вас.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Старото си отива. Включете се в новите кампании и начинания на работното място. Стимулирайте близки и колеги да дадат най-доброто от себе си. Ден на фундамента. Залагат се нови програми, правят се планове и се подреждат приоритетите. Добре е да се включат в действие скритите резерви и да се извадят пазените до момента основни козове. Действайте активно.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не е ден за запознанства и старт на нови инициативи. Съберете сили, довършете си работата, изпълнете поетите ангажименти. Важно е да разчистите терена за новото, което идва и ви предстои. Дори и да се забавите повече това ще е правилната политика. Довършете преговори и обещана работа. Чакайте пари и допълнителни екстри. Шефовете и възложителите ще са доволни.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Не е ден за първа среща, за случайни контакти и нови запознанства. И в работата ви може да се внедри провокатор. Нищо да не се споделя. Не привличайте нови членове в групата си или в отбора. Постарайте се да свършите сами работата която предстои или сте обещали да приключите. Не теглете и не давайте заеми. За утре не насрочвайте общи сбирки и събрания на колектива.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Тежък ден особено за родените в третата декада. Не си поставяйте високи цели и не започвайте нищо важно за бъдещето. Предприетото в момента с голяма амбиция ще зацикли, няма да се реализира и да даде нужните права, ползи и придобивки. Денят е добър за приключване, а не за започване на каквото и да било. Време е за равносметка, финализирайте договори и сделки.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Един от дните, в който лесно се постигат отдавна преследвани цели. Пристигате на финала и на една връзка. Денят е добър за инвентаризация и огледи на терени. Не започвайте нищо важно без щателна подготовка. Не подписвайте съмнителни договори. Довършете си обещаната работата и си вземете парите за положения труд. Не е ден за нови запознанства. Попадате на фатално влияние.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Точно днес не взимайте отговорни решения по важни въпроси за дома, работата и семейството. Ден на костенурката. Бързайте бавно, обмисляйте и планирайте, уредете си срещи, на които ще обсъждате различните становища и мнения. До вечерта ще излезете с готовото решение. За утре планирайте разговори на четири очи. Не ви трябват свидетели. Решавайте и действайте сами.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Всичко предприето днес ще тръгне накриво, ще претърпи провал и ще ви върне в изходни позиции вместо да донесе желаните резултати. Денят е благоприятен за приключване, а не за започване. Сега е момента да се разделите, а не да си уреждате първа среща. Направете нужната инвентаризация в живота си и след това търсете нови варианти. Не поемайте излишни рискове.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес реката на вашите амбиции достига морето на неограничените възможности. Искайте повече и ще получите достатъчно. Ще реализарате ползи от приключване на работи и дейности, за които сте се грижили и работили дълго време. Може да ви преназначат на изгодна и печеливша позиция. Проведете уточняващи разговори, финализирайте дело или сделка с имот. Идват два трудни дни.