Как да намерим „златната“ среда при избора на ламиниран паркет

1
273
Добави коментар
penkov
penkov

На съвременния пазар на ламинат са представени поне стотици различни марки. Почти всеки от тях предлага широка гама ламинирани паркети с дебелина от 6-12мм и клас на износоустойчивост от 31-34.

Как да изберем единствената марка ламиниран паркет, която най-точно да отговаря на вашите нужди и пресъздаде интериора на вашите мечти във вашия апартамент?

Под тези критерии, в случай на закупуване на ламинат за ремонт в апартамент, ще разбираме следното:

-Красота – изключителност на декорите без компромиси. Настилката трябва да изглежда страхотно, като подчертава стилът на интериора.

– Качество – висока износоустойчивост на ламината, способността да издържи на употреба дома в продължение на 25-30 години, здравина на ниво 33 и 34 класа. Този критерий е поставен на преден план от хора, които ценят надеждността на строителните материали, увереността, че след 10 години подът ще изглежда същият като веднага след покупката.

-Цена – приемливата цена на ламинат на квадратен метър. Този критерий е приоритет за тези, които искат да спестят пари от ремонти.

Можете да закупите ламинат от всички марки които предлагаме за вас в нашите магазини за ламинат. Предимствата на магазини Tsonev Flooring са на достъпни цени и най-богат избор, включващ  водещи европейски марки.